♥ Fröken Fjärils Liv ♥

In My Hunters

Kategori: Allmänt

 
 
Usch, vilket trist väder vi har idag. Det positiva är att det jag har lättare att sova efter ett nattpass när det regnar och är grått ute. Nu ska jag springa ner på stan och fixa några ärenden innan middagen och sista arbetspasset innan ledig helg! :)
 
Kram ♥
 

Vårig Outfit

Kategori: Outfit

 
 
Den här outfiten med dovt rosa jeans , leopardfärgad scarf och vit, romantisk spetstopp är verkligen jag :)
Snyggt till ett par pumps eller ballerinaskor i vår!
 
- ♥ -
 

Wednesday

Kategori: Allmänt

 
 
Goood förmiddag! :)
Redan onsdag och lillördag. Även om jag försöker att leva i nuet så längtar jag till lördag. Dels för att jag är ledig och dels för att det är mello då! :) Hade helt missat att det började på lördag, så det blev en trevlig överraskning ;)
 
Nu blir det lite vardagslyx i fom av en kopp kaffe, varm choklad och senaste numret av Amelia. Det gäller att hitta solstrålarna i vardagen :) Jag börjar inte jobba förrän ikväll så eventuellt blir det en sväng på stan med en vän, beror lite på vädret (ska ju bli extremväder sägs det och då blir det till att hålla mig inne och titta på film).
 
Ha en fantastisk onsdag!
 
Kram ♥
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

1. Stickad oversizeklänning / Veromoda / Leo-scarf / HM 2. Morgonkaffe i mugg från Indiska 3. Frulle / turkisk yoghurt med valnötter och honung :)
 
 
Idag är jag riktigt trött och längtar såå efter helgen då jag äntligen blir ledig! :) Strax blir det nog en sväng på stan innan jobb heela kvällen lång. Men först mera KAFFE, så jag piggnar till! ;) Känner att jag måste planera in något rolig framöver, just nu känns det som jag bara jobbar och jobbar. Även ett frisörbesök måste jag boka in, har lite svårt att bestämma mig för färg bara, hihi.
 
Ha en fin tisdag!
 
- ♥ -
 

Monday Morning

Kategori: Allmänt

Min vackra fjärilslampa som jag fått av min älskling (som vet att jag älskar fjärilar). En färgklick i mitt annrs så viiita och svarta hem ;)
 
 
Godmorgon måndag!
Har jobbat hela helgen (och vaknat av en väckarklocka som ringt 05.00 varje morgon) så idag var det skönt att ha lite sovmorgon. Igår var jag heeelt slut efter arbetspasset så det var härligt att få sitta i en massagefotölj och dricka kaffe. På kvällen hade vi myskväll med god mat och filmen 50/50 (som var riktigt bra).
 
Idag är planerna att åka och handla och hämta ut paket innan jobbet.
 
Ha en fin måndag!
 
Kram ♥
 
 

Happy Friday

Kategori: Allmänt

 
 
Fredag igen! :) Själv jobbar jag hela helgen så det blir inte så mycket mer än det. Ikväll blir det fredagsmys med god mat och film, kanske tittar vi på Hypnotisören eller 50/50 (den sistnämnde, som jag hittade av en slump, skall vara en sevärd komedi/drama som får en att både skratta och gråta).
 
Ha en mysig fredag!
 
Kram ♥
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

1. Sportig topp / Gina Tricot 2. Varm choklad  3. Kladdkaka med grädde på cafét :)
 
 
Idag har jag varit på stan och fikat med en god vän. Alltid när vi träffas så pratar vi om allt och ingenting, så härligt. Men nu har det nog blivit liiite för mycket av det goda igen! ;) Har i alla fall varit ute och gått i kylan så nu är jag genomfrusen! Nu blir det städning och sedan middag när älsklingen slutar.
 
Ha en fin dag!
 
Kram ♥
 
 

Leo-shopping & Varm choklad

Kategori: Shopping

 
 
 
 
 
 
God eftermiddag! :)
Min lediga onsdags spenderades, efter en power walk, på stan. Provade lite kläder, bland annat dessa två leopardfärgade toppar. Köpte den första men ångrar lite att jag inte slog till på den andra också då jag tror den kan bli snygg i sommar till ett par jeansshorts! :) Köpte även leo-sjalen på H&M, såå snygg tycker jag!
 
Inget fika-bröd för mig idag (hihi) endast en kopp varm choklad i väntan på att älsklingen slutar jobbet. Jag hade velat gå på bio ikväll men T var inte så sugen så jag hoppas att jag får se en av de två filmer jag köpte idag ;)
 
Ha en fortsatt fin onsdag!
 
Kram ♥
 

Gårdagens

Kategori: Allmänt

Tunika / Gina Tricot
 
Jacka / Svea
 
Favvo-nagellacket Vertigo från Chanel
 
 
 
Gårdagens temperatur -8,5 (idag har vi -12,5)
 
Gårdagens fika nr 1 - semla hos mamma och sambo ♥
 
Gårdagens fika nr 2 - på café med syster och barn ♥
 
 
 
Godmorgon onsdag!
Vaknade redan 04.30 imorse trots att jag är ledig.
Igår hade jag en riktigt mysig dag, åkte och hälsade på hos mamma och var och fikade på ett favoritcafé med min syster och barn ♥. På kvällen åt vi sushi!!
 
Idag ska jag ner en sväng på stan med en vän (om jag vågar mig ut i kylan, hihi). Men först en stor latte! :)
 
- ♥ -
 
 

Romance

Kategori: Mode & skönhet

Jag älskar den romantiska stilen med spets och skira färger. Klänningen i spets och blazern i creme powder är från Vila och bootsen från Pieces.
 
Jag ska nog slå till på blazern, älskar verkligen färgen. Snygg över klänning i vår eller till shinny jeans.
 
- ♥ -
 

Måndag

Kategori: Allmänt

 
 
 
Då var det måndag och ny vecka! :) Och jag har några dagars ledighet, tjohoo. Idag har älsklingen bestämt thaimat, en favorit hos oss. Skulle vilja se en riktigt bra film också, typ senaste Falk filmen (Kodnamn Lisa) men den har ju inte kommit ut ännu...
 
Ha en fin måndagskväll!
 
Kram ♥
 
 

Rosa

Kategori: Allmänt

Rosa tulpaner ♥
 
Min rosa favoritkofta från Love Forever ♥
 
Rosa energi
 
Rosa vispskål från Ib Laursen ♥
 
Kaffe i rosa prickig mugg ♥
 
 
Vilken solig och härlig söndag vi haft.
Själv har jag i och för sig inte gjort så mycket mer än att sovit efter nattjobb och tittat på film. Ikväll kommer älsklingen hem och sen är det dags att jobba en natt till innan den efterlängtade ledigheten kommer!
 
Ha en fin söndag!
 
Kram ♥
 

Saturday Night

Kategori: Allmänt

 
 
Då var det dags att ladda med KAFFE och energidrycken Rockstar så man orkar hålla sig vaken hela natten lång! ;)
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 
- ♥ -
 

Tre favoriter

Kategori: Shopping

 
 
Tre favoriter från Veromoda. Snygga sweats till ett bra pris (mellan 99,95 och 279,95 kr).
Vill ha allihop!
 
- ♥ -
 
 

Dagens

Kategori: Allmänt

1. Dagens soffmys-outfit 2. Rosa tulpaner 3. Nya syrenfärgade handdukar fyndades på Hemtex´s rea 4. Dagens pw-outfit ;)
 
 
Toodiloo!

Idag är det hemmamys som gäller. Har sovit efter ett natt pass, tagit en kylig promenad och nu blir det kaffe och reprisen av Mia på Grötö (då jag missade första avsnittet). Har två nattpass kvar sen några dagars ledighet! :)

Ha en fin lördag!
 
Kram ♥
 
 

Lyxig lunch & nya baströjor

Kategori: Shopping

 
 
 
 
Dagens lunch bestod av bl a lax, färska räkor, skaldjurspaté, hummer och pilgrimsmussla. Älskar verkligen fisk och skaldjur! :) Har även hämtat ut collagetröjorna från H&M. Perfekta vardagströjor!  Ska kika lite till på H&M webshop då jag såg att det är 10% rabatt för clubmedlemmar :)
 
Nähä, nu ska jag gör lite kaffe och fixa lite. Ska jobba hela helgen så det blir lugnt här. Dessutom ska älsklingen åka bort.
 
- ♥ -
 

Godmorgon fredag!

Kategori: Allmänt

1. Sportig topp / Gina Tricot 2.Gårdagens semla 3. Vinterjacka / Peak Performace
 
 
Härligt med fredag, trots att jag ska jobba inatt! Igår blev det en fika på stan med en vän och jag åt årets första semla (åt bara halva för jag tycker att det blir "för mycket"). Idag blir det en powerwalk trots att det är såå galet kallt ute och sen kanske en fika på stan.
 
Ha en fin dag!
 
Kram ♥
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
God förmiddag! :) Här är lite städning som gäller. Tänkte också försöka att hinna med att åka och handla nya tulpaner inför helgen, innan det är dags att jobba. Kanske även hinner in på bageriet för att köpa semlor till kaffet, är sååå sugen på det!
 
Ha en fin torsdag!
 
- ♥ -
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
 
Lite glest mellan inläggen nu men det är för att jag har fullt upp med så mycket! :) Har dessutom jobbat och snart ska jag iväg på utbildning sedan jobba hela kvällen! Men först lite mer kaffe så jag orkar, hihi!
 
Hoppas ni har en fantastisk onsdag!
 
Kram ♥
 

En utmaning

Kategori: Allmänt


Fick en modeutmaning av fina Malin.
 
Här har jag försökt att besvara frågorna så gott jag kunnat :)
 
 
Din stil i en mening? Bekvämt, romantiskt och en blandning av budget och lite lyxigare.
Stilförebild? Olivia Palermo, Kate Moss.
Vad inspireras du av i vår? Bloggar, människor på stan, modetidnigar.
Favoritdesigners/favoritmärken? Odd Molly, Chillnorway, Marc Jacobs, Isabel Marant, Hunkydory, Chanel, Ester Elenora, Love Forever, Zara, Cream.
Det bästa basplagget i vår? Snygga, enkla tröjor.
Vad tror du på inför våren? Ljusa pasteller, mycket mönster, dressat och fortfarande leopardmönstrat och militärinspirerat. Men även långa klänningar och lite bohemsk stil.
Färger i vår? Ljusa färger men även svart :)
Ditt senaste köp? Två Isabel Marant-influerade toppar från GT.
Idealoutfit i vår? En snygg tee, tweed/blazer, skinny jeans och ett par ballerina. 
Skor eller väskor?  Skor! :) Älskar skor! :)

Do's and dont's? Hmm, svårt. Tycker man ska köra på med det som känns rätt för en själv :)
Fyra saker på vårens önskelista? Ett par svarta sneakers från ASH, klocka från Michael Kors, tröja från Hunkydory och ett par nya ballerinaskor (helst Chanel).
 
 
Bild: Vouge
 
 
 

Underbara lördag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Tjingeling!
 
Idag har vi haft en riktigt slö- och mysdag! Har varit ute och åkt (älskar att åka runt och kolla på hus och få idéer till ett framtida drömhem) och ätit supergod middag.
 
Nu är det snart filmtajm med glass och läsk, hihi :)  Underbara lediga helg!
 
Ha en fantastisk kväll!
 
Kram ♥
 

Saturday

Kategori: Allmänt

Sportig tunika / Gina Tricot
 
 
 Idag blev det en rejäl sovmorgon för att vara mig :) Kan bero på att det blev ett par glas bubbel igår ;) En riktig mysfredag med andra ord. Nu har vi ätit en goood brunch och snart  så ska vi ut på en promenad. Men först blir det till att spela på hästarna! :)
 
Ha en underbar lördag!
 
Kram ♥
 

F R I D A Y

Kategori: Allmänt

Min datahörna, fjärilstavlan skall dock upp på väggen ;)
 
Randig tröja / HM / stickad väst / Kappahl
 
Nagellack / Chanel Vertigo
 
 
Så härligt med ledig helg, njuter till fullo! Husvisning, långa promenader och bio hoppas jag på i helgen! Hihi.Snart ska vi göra tacos här och så blir det nog en film eller två! ;) Myyys! =)
 
Ha en underbar fredagskväll!
 
Kram!
 
- ♥ -
 

Lovely Outfit

Kategori: Outfit

 
 
Smala jeans med slitningar / Gina Tricot
Blus med fina detaljer / Gina Tricot
Leo trikåsnodd / Gina Tricot
 
Denna underbara outfit skulle jag gärna bära en fredag som denna. Allt är från Gina Tricot. Jag skulle matcha med svart skinnjacka, svart mössa och svarta ankelboots. Snyggt! :)
 
- ♥ -
 
 

Friday Morning

Kategori: Allmänt

Mössa / Canada Snow, Scorett  / Jacka / Svea / Collegetröja / Bikbok / Kängor / UGGs
 
 
Good Morning Friiiday! =)
 
Efter en kylig och blåsig morgonpromenad är det dags för kaffe, en varm dusch och måla naglarna ;) Det är ju helg och en ledig sådan! Wiihooo! =)
 
Planerna för dagen är inte många. Städa bort julen, en sväng på stan och fika med en vän tänkte jag dock hinna med.
KRAM ♥
 
 

Flowers

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Var till Plantagen och handlade lite blommor idag. De har 50% rabatt på alla gröna växter så jag passade på att handla några. Köpte också vita och två olika sorters lila tulpaner (de ser dock rosa och mörkröda ut på bilderna men de är lila). Jag brukar köpa hem snittblommor inför helgen och oftast blir det vita blommor men nu kände jag för lite färg :)
Nä, nu är det dags att hoppa i säng! :)
 
Kram ♥
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Godmorgon torsdag!
Idag är jag riktigt trött då det blev ganska sent igår. Vi hade myskväll med thaimat, kollade på sista delen av Inkognito och på Snabba Cash 2 (sååå bra). Som tur är så är jag ledig idag! :) Tjohooo! Planer för dagen är en powerwalk och åka och handla blommor på plantagen. Men först en Chailatte! :)
 
Ha en fin torsdag!
 
Kram! ♥
 

En liten beställning & kvällsplaner

Kategori: Allmänt


 
Har gjort en liten beställning hos Gina Tricot. Det blev en V-ringad och sportig tröja och en långärmad tunika med slitsar i sidorna.
 
Nu väntar jag på att älsklingen slutar jobbet för ikväll blir det thaimat och troligtvis Snabba Cash 2 (som jag lääängtat!!).
 
Ha en fin onsdag!
 
Kram ♥

Watt & Veke

Kategori: Hem & Inredning

 
 
Har länge velat ha lampor  från Watt & Veke eller Tine K Home och såg nu att Watt & Veke finns på kampanj (upp  till 76% billigare) hos Campadre så jag funderar starkt på att att klicka hem dessa ovan. Kan även tänka mig de ljusrosa skärmarna också.
 
- ♥ -
 
 

Tisdagsmorgon

Kategori: Allmänt

Kaffe i kopp från Lagerhaus, lite planering och Allt i hemmet-läsning innan sovdags ;)
 
Så här såg det ut när jag stod och väntade på älsklingen... brrrr.
 
 
Godmorgon tisdag!
Efter en lång natt på jobbet har jag äntligen kommit hem och ska bara dricka lite kaffe och äta frukost och sen krypa ner i säng. Vilket snöväder vi har här då, jag som hade börjat längta efter våren nu (jag veeet, det är bara början av januari men ändå). Hihi.
 
Ha en underbar tisdag!
 
Kram ♥
 
 

P i n k

Kategori: Shopping

 
 
Jag är galen i rosa, speciellt när det går mot ljusare tider! :)
Några nya Chanellack skulle jag vilja ha. Frisson har jag redan och jag älskar den färgen men jag ska nog slå till på ett May också + något mer
orangefärgat typ Orange Fizz.
 
Vill också ha denna fiiina blus från Odd Mollys (Pre Spring 2013). Hur söt är inte den till våren?
 
- ♥ -
 

Monday

Kategori: Allmänt

 
 
Då var det måndag igen och ny vecka! :) Underbart! :) Idag är jag ledig kan man säga då jag inte börjar jobba förrän sent ikväll. Dagens lunch bestod av sallad då jag igår åt kebabpizza med jobbet, såå gott! :)
 
Nu behöver jag mer KAFFE för att komma igång tror jag bestämt! ;) Sedan blir det en promenad, lite städning och kika efter en resa kanske :) Skulle vara så härligt att komma iväg i vår.
 
Ha en fin måndag!
 
- ♥ -
 

Dagens vill ha!

Kategori: Shopping

Linne Ralph Lauren Denim & Supply
Väska Only
Rosa top Ralph Lauren Denim & Supply
Stickad tröja NN07
 
 
- ♥ -
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
Godmorgon söndag!
Kom hem sent igår kväll från jobbet. Nu blir det kaffe och frukost innan det är dags att jobba igen! :) Vaknade tredje dagen med huvudvärk och har tagit både migräntabletter och smörjt med tigerbalsam. Hoppas verkligen att det släpper idag! Min huvudvärk brukar sitta i max tre dagar. Btw, tack för alla gulliga kommentarer! :)
 
Ha en fin söndag!
 
Kram ♥

Godmorgon lördag

Kategori: Allmänt

 
Oversizekofta / HM / Chailatte i tassimon / Boots / Primeboots
 
 
Godmorgon lördag!
Vaknade med huvudvärk idag med, så jobbigt när man ska jobba hela kvällen lång. Nu blir det  frulle och lite slösurfande. Skulle behöva boka in ett frisörbesök också. :)
 
Hoppas ni får en mysig lörsdag!
 
Kram ♥
 
 

Tre Favoriter

Kategori: Tre Favoriter

 
Tre favoriter från Gina Tricot. Är sugen på att klicka hem alla tre.
 
Stickad tröja med döskalle
Leopardmönstrad collegetröja
Sweatshirt med stjärnor
- ♥ -
 

Godmorgon fredag!

Kategori: Allmänt

 
Chailatte / Klänning / Ester Elenora / Strumpror / Cream
 

Godmorgon fredag!
Idag vaknade jag med huvudvärk men som tur är har jag sovmorgon så nu ligger jag på soffan och dricker Chailatte och kollar på Nyhetsmorgon! :) Hade tänkt att ta en PW och en sväng på stan innan jobbet men får se om huvudvärken släpper först. Skönt med helg även om det för min del mest innebär jobb :)
 
Ha en mysig fredag!
 
Kram ♥
 

Tee & jeans

Kategori: Shopping

Torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
Är precis hemkommen från jobbet. Hur kan man vara så trött efter två dagar på jobbet när man har varit ledig i typ 10 dagar? Hihi. Ikväll blir det nog till att ta ett varmt bad och titta på film tror jag. Nä, nu ska jag kika runt i lite webshoppar tills T slutar jobbet.
 
Ha en fin torsdag!
 
Kram ♥
 

Welcome 2013!

Kategori: Allmänt

 
 
God förmiddag 2013 ♥
Jag hade en jättemysig nyårsafton igår med supergod 3-rättersmiddag. Hade gjort min favoritefterrätt vaniljpannacotta med hallon och blåbär. Är ju barnsligt förtjust i efterrätter och bakverk men det kommer jag att dra ner på 2013 ;) Kom nämligen inte i min nyårklänning igår så det fick bli en "backup"-klänning (som inte alls satt bra). Hihi. Dagliga powerwalks, trappan istället för hissen och träna gäller detta år. Tjohoo! ;) Känner mig otroligt förväntansfull och peppad inför detta år, ett helt år av oskrivna blad. Jag hoppas att detta blir ett fantastiskt år!
 
Idag blir det nog bara hemmamys, titta på filmer och så.
 
Kram och god fortsättning!
 
- ♥ -