♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Trädgårdscafé & fotspa

Kategori: Vardagslyx

Fika på Zetas trädgårdscafé
 
Suddig bild - well well.. :)
 
Fotspa med massage och bubblor :)
 
 
Idag tog vi en tripp till mitt andra smultronställe, nämligen Zetas trädgård. Ett underbart ställe där jag kan gå runt i timmar och titta på växter och sånt. Sedan tog vi en fika i deras trädgårdscafé, såå mysigt. Precis när vi var klara kom regnet. Så vi hade tur kan man säga, hihi.
 
Det blev lite shopping idag också. Köpte äntligen ett bubbel-fotspa med massage. Provade det direkt när jag kom hem och det var heelt underbart (förutom att det lät lite om den, så det blir musik i lurarna nästa gång).
 
Kram ♡
 

Tired So Tired

Kategori: Allmänt

 
 
 Omlottlinne, leo-jacka samt boyfriendshorts / HM Ballerina / Din sko
 
 
Jisses, vad trött jag känner mig idag. Det kanske beror på vädret.. Har så mycket jag måste hinna med idag men jag vill bara sova, hihi. En stor kopp kaffe kanske piggar upp, japp så får det bli.. ;)
 
Kram ♡
 
 

Black & White

Kategori: Shopping

 
 
 
 
 
Tee (M By M) från nelly.com samt zebra byxor (Sisters Point, betydligt billigare än Marlene Birgers zebrabyxor) på rea just nu hos Bubbleroom.se.
 
Skulle matcha denna outfit med ett par heels.
 
 ♥
 

Blue

Kategori: Mode & skönhet

COCO BLUE
 
Chanel - Coco Blue
 
Essie Nail Polish, Where's My Chauffeur 242
 
 
 
 
Tycker att det är snyggt med nagellack i blått och turkost. Högst på min önskelista står Chanels Coco Blue, ser ut som den perfekta färgen. Essies Where´s My Chauffeur (färgen ska vara ljusblå som lutar åt turkos) har jag klickat hem från Eleven.se.
 
 
 

Here Comes The Rain

Kategori: Allmänt

 
 
 
Godmorgon måndag!
 
Idag är det lite svalare ute, ganska skönt ändå. Vi var uppe tidigt idag, drack kaffe och tittade på film. Nu tänkte vi göra en "hotell-frulle" och njuta =).
 
Är lite sugen på att handla ett sådant där "spa-fotbad" med massage och bubblor.
 
Ha en toppendag!
 
 

Klipphäng & smörgåstårta

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Godmorgon underbara, härliga söndag!
 
Vilken mysig helg jag haft (inte för att den är slut ännu - hela söndagen är ju kvar). Förutom klipphäng så var svärföräldrarna här med en stor, hemmagjord smörgåstårta. Jag överdriver inte om jag säger att det var den godaste smörgåstårta jag någonsin ätit. Himmelskt gott! :) På kvällen var älsklingens vänner här, så den gick nästan åt men det blir nog en bit till frulle här! :)
 
Svärföräldrarna kom även förbi vårat "smultronställe" så det blev grillat där i fredags. Mys! Vi hade även tur med vädret men när vi åkte därifrån kom regnet.
 

Friday I´m in love ♥

Kategori: Allmänt

Klänning från H&M // Gårdagens lunch ute //
 
 

De senaste dagarna har vi spenderat på en klippa vid havet. Sååå härligt! Igår var det riktigt varmt men då var jag på stan. Idag ska vi packa bilen och åka ut till vårat "smultronställe" igen, dock så ser väderprognosen inte så kul ut men vi chansar då det inte har börjat att regna ännu i alla fall.
 
Men först kaffe och frukost i form av ägg, jordgubbar och kesella blandat med fun light.
 
Ha en underbar dag!
 
 

Today

Kategori: Allmänt

 
 


 
Usch, vilket otroligt trist väder vi har här idag: Planerna för dagen var att packa picnic-korgen och ta solstolarna och grillen och åka ut till havet eller någon sjö och bara mysa. Men det får bli en annan dag, då det inte blåser och när det är sol.
 
Istället blev det thai-buffé och nu slö-surfa lite med en kopp kaffe. Okej, det med faktiskt.
 

Monday

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Här är det softa i solstolen med en bok varvat med powerwalks som gäller. Härligt härligt! :) Så har de senaste dagarna sett ut. Idag blir det dock en shoppingtur lite senare. Och en lten utflykt.
 
Ha en underbar måndag!
 
 ♡
 

Tre favoriter

Kategori: Shopping

 
 
Här är tre favoriter från Gina Tricot. Denna outfit skulle jag gärna bära idag till ett par ballerina eller sandaler med klack.
 
Linne i leopard
♡ Kort assymetrisk kjol i offwhite
♡ Snyggt armband
 
 

Filmmys ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag har det inte blivit mycket gjort. Det har blåst och varit molnigt så jag har mest legat på soffan och läst (läser just nu "Lyckostigen" av Anna Fredriksson) och ätit tacos =). Nu ska vi snart ha lite filmmys, ska se Falk Kodnamn: Lisa. Hoppas att den är bra.
 
Kram ♡
 
 

Härliga lata dagar

Kategori: Allmänt

Kaffe & blåbärspaj på Ersta Terrass
Underbar utsikt :)
Morgonkaffe!!
Risbergs konstschakt
 
Norberg
Plockade smultron på ett strå :)
 
 

God förmiddag!! :)
Här har vi varit iväg på lite dagsutflykter de senaste dagarna. I förrgår packade vi in grill och campingstolar i bilen och gav oss ut på en ny roadtrip, nu till Avesta. Stannade till i Norberg där vi fikade. Älskar miljön där.
 
Igår var vi i huvudstaden hela dagen, njöt av solen, god mat och fikade på Ersta Terrass på söder, som har underbar utsikt mot Gröna Lund. Kvällen tillbringade vi i Trosa hamn.
 
Fullkomligt älskar att ha semester och bara njuta av dagarna.
 
 

Picknick & nya espadrillos

Kategori: Allmänt

Nya espadrillos från Lexington
 
 
 
Igår blev det en spontan picknick. Vi åkte och köpte en varsin sallad och åkte ut och till havet och satte oss. Riktigt mysigt trots att solen försvann och det blåste, hihi.
 
Idag ser det dock ut att bli soligare så vi får se vad denna dag har att erbjuda ;)
 
Tjingeling!
 
 
 
 

Roadtrip till Dalarna :)

Kategori: Allmänt

Trollberget
 
Ludvika
Gårdagens middag ;) Orkade typ en fjärdedel i värmen, hihi..
Fyndat för en hundring på Lindex (Holly & Whyte)
Love them, såå sköna :)
Mer fynd från H&M :)
 
 
 

Godmorgon!
Igår bar det av på en liten roadtrip till Dalarna. Ångrar lite att jag inte tog med kameran för det är såå vackert där. Har alltid älskat Dalarna då jag ofta åkte dit som barn (hade släkten där).
 
Ha en underbar dag!
 
Kram ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F.r.i.d.a.y

Kategori: Allmänt

 
 
Lunch ute: Toast Skagen
Kaffe i sooolen..
Samt lite pyssel (armbandstillverkning) på balkongen..
 
 
Sitter och väntar på älsklingen..
 
 
 

Började denna fredag med en lååång power walk, sedan har det väl mest blivit solande och lite pyssel. Igår hade vi en mysig dag då vi var ute och åt i hamnen.
 
Nu blir det ett glas rosé här. :) Mys! Imorgon ska vi upp tidigt för att åka iväg på en liten resa, en lite mini-semester kan man säga =).
 
Happy friday!
 
 
 
 
 

Njut varje minut ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Gårdagen var otroligt mysig. Jag, sis och barnen tillbringade hela dagen på stranden och på klipporna. På kvällen grillade vi korv och drack ett glas vin i kvällssolen. Underbart! =)
 
 
Ljusblå topp och harembyxor: H&M // Korallfärgat nagellack: Essie (Sunday Funday) // Kofta och väska: Veromoda
 
 
Idag så spöregnade det och var riktigt kallt så det blev en dag på stan med shopping och fika. Nu blir det filmmys med älsklingen ♡.
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
 

Tuesday Morning

Kategori: Allmänt

Linne: Saint Tropez // Shorts: Veromoda // Sandaler: Day mikkelsen et birger // Klocka: Marc Jacobs // Keps: New Era // Nagellack: Essie Sunday Funday
 
 
Good Moooorning!
Är uppe med tuppen (vaknade kl. 04.50) trots att jag har semester. Försökte att somna om men det var lönlöst så jag gick upp och drack kaffe med älsklingen som skulle till jobbet.
 
Hade en supermysig gårdag med nära & kära. Vi strosade omkring och åt glass i hamnen. MYS! Idag blir det nåt liknande plus sola (och bada?).
 
Ha en fantastisk tisdag!
 
 
 

Shopping & lördagsäventyr

Kategori: Allmänt

 
Vita slitna jeansshorts & leokjol H&M
 
Ett nytt nagellack - Sunday Funday från essie
 
 
Halloj! ;)
Efter gårdagens frisörbesök blev det en shoppingrunda på stan. Köpte bla ett korallfärgat nagellack från essie, som jag ska prova redan ikväll. Har faktiskt inte ett enda nagellack med det märket, utan nästan bara Chanel lack men jag har hört att dessa är bra.. :)
 
Idag har vi varit iväg på lite äventyr i älsklingens Pontiac. Dock har jag druckit alldelses för lite vatten idag så nu har jag jordens huvudvärk. Men lite färg har jag nog fått, heeelt underbart med sol och värme.
 
 

Happy FRIDAY!

Kategori: Allmänt

 // Maxiklänning Lindex // Tweed Zara // 
 
 
 
Hej Hopp! =)
Vaknade vid 05-tiden imorse av att regnet slog som spön mot backen. Det skulle ju bli strålade sol och varmt idag, hmm. Hur som helst är jag på ett strålande humör, det är ju fredag! =) Även om jag gick på semester redan igår så är det något speciellt med fredagar tycker jag.
 
Planer för dagen är ett frisörbesök och lite annat vardagslyx. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe här i soffan och måla om mina naglar. Det turkosa lacket som jag har nu (som börjar bli slitet) har jag lånat av min systerdotter och hon har även målat de fina vita prickarna. Nästa vecka har hon lovat att måla min naglar i leopard! =)
 
 

Planering

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon torsdag!
Igår hade jag en jättemysig dag. Fint väder och jag och syskonbarnen åt lunch ute och sedan var det kalas för hela slanten. MYYS!
 
 
Införskaffade mig också en ny kalender igår så nu är det planering som gäller. Åhh, så underbart att vara ledig! Dock så ser väderprognosen inte så kul ut idag, regn och åska.. Så idag blir det till att spraya mina Hunters med sådan där Hunters-spray då de blivit heeelt gråa och kanske matcha dem med en söt klänning =). Japp, så får det bli!
 
Ha en riktig fin torsdag!
 

Espadrillos

Kategori: Shopping

Har länge velat ha ett par blå/vit-randiga espadrillos, såå snyggt tycker jag! Nu när jag hittade dessa från Lexington (på rea) för endast 247,50 så var jag ju tvungen att slå till.
 
 
 

1:a Juli

Kategori: Allmänt

 
 
 
Då var det måndag och ny månad. Nu är det inte många dagar kvar till semestern, såå härligt! :)
Helgen har bestått utav jobb och så har jag och mina kollegor varit ute och ätit. Har också tittat på EGO och Blondie. Passade på att se sådana filmer som älsklingen inte gillar då han varit bortrest, hihi. EGO var en film som fick en att tänka till lite och vara glad och tacksam över att man är frisk och har både syn och hörsel i behåll.
 
Denna soliga förmiddag har jag och en vän suttit och ätit mjukglass i gräset. Det är sommar det! :) Nu blir det en kaffe på min balkong och sen lite städning innan hjärtat slutar jobbet.
 
Kram ♡