♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Sunday ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jisses, så trött jag är idag! Inte ens kaffe hjälper. Men det är bara att ta tag i dagen och byta om, ut och cykla lite, hämta paket och sen jobba. Sov riktigt dåligt inatt, hade mardrömmar, vaknade och kunde inte somna om. Ikväll kommer hjärtat hem igen, efter att ha varit bortrest hela helgen! =) Mys!
 
Ha en fin söndag!
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Gårdagens: Topp Saint Tropez / Vita jeans VeroModa
 
Gårdagens middag på stan
 
Gårdagens inköp: Ljusblått linne med spetsrygg HM
 
Dagens morgonkaffe
 
 
Godmorgon lördag!  Solen skiner utanför fönstret och jag ligger i soffan och dricker morgonkaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Ska snart ut på en cykeltur sedan är det jobb hela kvällen lång som gäller. Men det gör inte så mycket då jag är gräsänka hela helgen. Sista jobbhelgen innan semester är det ju också! =)
 
Ha en fin dag!
 
Kram ♡
 

In My New Shoes ♡

Kategori: Allmänt

Nya sandaler med nätt klack // DAY Birger Et Mikkelsen
(sorry för suddigaste bilden)
 
 
Godmorgon!
Då var det fredag och jag har en lååång jobbhelg framför mig, wieee! ;) Men först ska jag ta cykeln till affären, laga lunch, dricka kaffe på balkongen och gå på stan.
 
Ha en toppen fredag! ♡
 
Kram

Avkoppling

Kategori: Allmänt

 
 
En inredningstidning, Ben & Jerry´s Wich och Coca Cola Light i soffan efter en lång arbetsdag! Det kallar jag avkoppling. =)
 
Dagarna rullar på och nu har jag 5 arbetsdagar kvar innan jag går på semester. Denna helg blir dock i stort sett bara jobb.
 
Kram ♡
 
 

S.o.m.m.a.r

Kategori: Allmänt

 
 
 
Har haft ännu en härlig, ledig dag med underbart väder. Började dagen med att ta en cykeltur, sen har jag varit ute i solen heeela dagen. Börjar få semester-feelings men jag har sju arbetsdagar kvar. Phuuu! ;) Vill vara ledig NU!
 
♡♡♡
 

A Lovely Monday ♡

Kategori: Allmänt

Pioner ♡
 
 
Kaffe i solen
 
 
 
 
 
 
 
Vilken härlig dag jag haft idag med en klarblå himmel. Började med en power walk på drygt en mil, sen har det som sagt blivit en hel del fika (eller en hel del kaffe). På kvällen har vi ätit min favoritmat, nämligen sushi. Jag unnade mig dessutom en glass ;) Nu ligger jag utslagen i soffan, heeelt slut... Hihi.
 
Hoppas att ni haft en bra dag!
 
 
 

Ledig måndag - tjohoo!! ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Godmorgon måndag! =) Sitter här framför datorn med kaffekoppen i högsta hugg. Är ledig idag så planer för dagen är lite fix hemma, en power walk, en fika på stan och sedan hem till nära & kära för lite fikamys. Mycket kaffe ser det ut att bli idag med andra ord, hihi. När älsklingen slutat jobbet ska vi ut på en cykeltur, om vädret tillåter.
 
 

Sunday Funday

Kategori: Allmänt

 
Gårdagens: Linne Saint Tropez / Spetskjol HM / Sandaler Torpatoffeln
 
 
Då var det söndag och vi ska ut på en cykeltur här. Hoppas att vi klara oss ifrån regn bara, hihi. Förövrigt blir det nog en lugn söndag. Imorgon är jag ledig, härligt härligt! =)
 
Ha en fantastisk dag!
 
 

Glad Midsommar ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Glad midsommar! Nu ska här ätas sill och potatis och sen grilla. Hoppas att vädret håller i sig och att ni har en fantastisk dag! =)
 
Kram ♡
 

Lace & heels

Kategori: Allmänt

 
 
Heels & spetskjol från HM (båda på rea nu)
 
 
Godmorgon tisdag!!
Idag är jag sååå trött då jag jobbade sent igår. Det lär bli till att "hinka" kaffe för att bli någolunda pigg idag känns det som! =)
 
Planer för dagen är en fika på stan sedan jobb!!!
 
Ha en toppendag! ♡
 
Kram
 

Coffee in the sun ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Då var det måndag igen och fyra dagar till midsommarafton! =) Efter ett läkarbesök samt cyklat 6 km så är det tajm för lite fika balkongen innan jobb! Här skiner solen för fullt så det känns sådär att gå och jobba...
 
Hoppas att ni har en fantastisk dag!
 
Kram ♡
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Draperat omlottlinne H&M / Jeansshorts Vila / Klocka Marc By Marc Jacobs
 
Mårbacka Pelargoner - mina favoriter!!
 
Engelsk Pelargon
 
 
 
 Den här helgen har jag i stort sett bara jobbat, ätit och sovit. Förutom att jag handlat lite mer blommor - pelargoner! ♡
 
Imorgon har jag, tack och lov, sovmorgon så ikväll blir det myskväll. God mat och Wallander, om jag inte somnat innan den börjar, hihi.
 
Kram ♡
 

Day Birger Et Mikkelsen

Kategori: Shopping

 
 
Jag har länge spanat in dessa sandaletter från Day Birger Et Mikkelsen och gissa om jag blev glad när jag lyckades klickade hem sista paret (dessutom med 50% rabatt!!) hos Bestofbrands! Lycka! ♡
 
Passar både till vardags då klacken inte är såå hög och till lite finare tillfällen. Tror de blir snygga till ett enkelt svart linne och jeansshorts.
 
♡♡♡
 

Kaffe, jordgubbar & Hunters ♡

Kategori: Allmänt

Lovely Coffee
 
Kan leva på dessa
 
Blommiga leggings och Hunters
 
Godmorgon torsdag!
Låg och tittade på den romantiska dramafilmen The lucky one till över ett på natten så idag var jag rätt trött när älsklingen kom med morgonkaffe på sängen imorse, hihi.
 
Idag är det väldans trist väder så jag tror att det blir till att cykla på träningscykeln istället för en PW. Men först mer kaffe och Nyhetsmorgon! =)
 
 

My Day ♡

Kategori: Allmänt

Cyklade och handlade lite blommor....
 
.. och svenska jordgubbar! Mums! =)
 
Fixade blommor på balkongen ♡
 
... och solade lite! =)
 
En "gammal" klänning =)
 
Kaffe i solen ♡
 
 
Min lediga onsdag har jag spenderat i solen, på balkongen och på stan. =) Efter en varm power walk tog jag cykeln till stan för att handla blommor och jordgubbar på torget. Efter en kaffe i solen sitter jag nu och bläddrar i inredningstidningar på balkongen. Härligt! =) Måste passa på för imorgon ser det ut att bli sämre väder...
 
- ♡ -
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Draperat linne H&M // Shorts Nelly // Kocka Marc By Marc Jacobs // Skor H&M
 
 
 
 Godmorgon härliga, soliga onsdag! ♡
Sitter här med dagens andra kopp kaffe och kollar igenom mail, läser lite bloggar och bara softar. Ska ta en power walk i spåret, sitta i solen på balkongen och fika på stan med en vän. Underbara onsdag!
 
Ha en fantastisk dag!
 
Kram ♡
 
 

Godmorgon lediga tisdag! :)

Kategori: Allmänt

Maxi-klänning och armband // Lindex
 
 
 Godmorgon tisdag!
Ligger och softar med en kopp kaffe och Nyhetsmorgon i bakgrunden.Galet skönt att äntligen vara ledig måste jag säga! Har en massa jag ska göra att jag knappt vet var jag ska börja, hihi. Och fint väder ser det ut att bli idag! Härligt, härligt! =)
 
Ha en fin fin dag!
 
 
 

Omlottlinnen

Kategori: Shopping

 
 
Dessa snygga linnen från Gina Tricot påminner om de draperade linnena från Zara. Vill ha bägge två.
Såå snygga!
 
 
 

Monday Morning

Kategori: Allmänt

Storkofta och linne // Veromoda Leggings och platåballerina // H&M
 
 
Godmorgon måndag! Här myser jag i min nya storkofta från Veromoda innan det är dags att sova några timmar efter ett nattpass. Men först ska jag dricka en kopp te och titta lite på Nyhetsmorgon.
 
Trist väder här idag med, vill ju ha soool nu när jag äntligen blir ledig! =)
 
Ha en fin måndag!
 
 

Regnig-söndags-outfit

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Spetsklänning // TOPSHOP
Paraply // Home&Coffee
 
 
En vit spetsklänning, blåa Hunters och ett supergulligt paraply skulla passa mig idag perfekt idag.
 
Nog för att det är lättare att sova efter ett nattpass när det regnar ute men idag var det omöjligt då det åskade och smällde som sjutton. Nu är jag helt snurrig av sömnbrist så det är väl bara att  krypa ner i sängen igen... =)
 
 

Sunny Friday Moooorning

Kategori: Allmänt

 
 
Solen gassar på och det är fredag igen! =) Jag jobbar visserligen hela helgen men jag är ledig idag på dagen så jag ska passa på att njuta av solen, ta en power walk i spåret och äntligen införskaffa blommor till balkongen.
 
Men först mitt älskade morgonkaffe, kopp nr 2, i solen på balkongen! Underbart! =)
 
Ha en fin dag! Antar att många har klämdag och ledigt idag (själv är jag inne på arbetsdag 5 av 7, hihi).
 

Draperade linnen

Kategori: Shopping

 
 
Älskar den här typen av linnen just nu. Jag har köpt det svarta men är sugen på ett puderrosa också! =)
Finns här.
 

Blandade bilder denna söndag

Kategori: Allmänt

Sitter ute i solen och dricker ett glas rosé =)
 
Ny klänning från H&M.
 
Underbara lediga helg! =)
 
Bara slappa och njuuuta.. =)
 
Nya klänningen/tunikan och shorts från H&M
 
 
Underbara syrener! =)
 
 
Vilken varm och solig söndag vi haft här idag. Härligt värre! =)
På förmiddagen var vi iväg en sväng för att att shoppa lite, plockade syrener (som jag fullkomligt älskar) och när vi kom hem och grillade vi korv. Resten av dagen har jag spenderat i solen med ett glas rosé.
 
Hoppas att ni har en härlig söndag!
 
 

Dagens "vill-ha-outfit"

Kategori: Outfit

 
♥ Jeans med destroy-effekter // Gina Tricot
♥ Leopardfärgat linne Saint Tropez // Boozt
♥ Sandaletter JEFFREY CAMPBELL // Nelly
 
 
Denna outfit skulle jag gärna bära idag. Har faktiskt inga "trashiga" jeans men jag tycker att det är dösnyggt! =) Funderar på att klippa och trasha till ett par vita, gamla jeans. Såå snyggt ju! Sandaletterna från Jeffrey Campbell skulle jag genast klicka hem men tyvärr är det slutsålda i min storlek.
 
- ♥ -
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Syrrans supersmarriga tårta =)
 
 
Idag invigde jag mina leo-byxor från H&M och jag kan bara säga att jag älskar dem! Jag måste hitta ett par nätta, svarta sandaler med klack att ha till dem bara. Vet att det finns både på Zara och Nelly men jag tycker klackarna är lite för höga för att ha till vardags. Nähä, nu ska jag göra en äppelpaj tänkte jag! =)
 
 

1:a juni

Kategori: Allmänt

 
Bilder: Weit
 
 
Godmorgon!
Då var det ny månad och sommaren närmar sig med stormsteg. En dryg månad kvar tills jag går på semester, hur härligt är inte det? =)
 
Morgonen bjuder på sol här men enligt väderprognosen ska det bli regn och rusk idag. Lite trist då jag inte har så många lediga helger och jag vill ju grilla och så.
 
Ha en fin lördag!