♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Dan före nyårsafton ♡

Kategori: Allmänt

 
Dagens // Ny topp från Gina Tricot // Lunch på Espressohouse // Nytt bling till nyårsafton :)



 
Idag har jag och en vän varit i stan och shoppat och ätit lunch. Jag hittade bla lite nytt bling, en glittrig topp och två omlottkjolar. Men guuuud vad folk det var och att hitta något bland all rea var inte lätt. 
 
Nu ska vi snart handla lite nyårsmat.
 
Tjing! :) 
 
 

Ledig igen! ♡

Kategori: Allmänt

Julsakerna får stanna ett tag till ;)
 
Gårdagens
 
Massa tända ljus, nästan hela tiden...
 
 
Efter att ha jobbat övertid både fredag och lördag är jag ledig igen. I hela 10 dagar faktiskt. Ska passa på att packa inför flytten och träffa en gammal vän. Lovely!
 
Kram ♡
 

Min jul ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har haft en lugn och mysig jul, minst sagt. God mat med familj/släkt, mys i myskläder/pyjamas och fårskinnstofflor långt in på dagen, filmer och en massa godis. Jösses! Men underbart! 
 
Önskar er god fortsättning! ♡
 
Kram
 

Min julklänning ♡

Kategori: Allmänt

 



 
 
 
 
Årets julklänning är inhandlad. Hittade denna inne på Indiska. Hade egentligen inte tänkt att handla någon ny klänning till jul då jag har så många klänningar som jag tycker passar endast till jul men när jag såg denna hängandes alldeles ensam så kunde jag inte låta bli att slå till. 
 
Nu är julskinkan i ugnen. Längtar efter den första skinkmackan, mums!
 
- ♡ -
 
 

Äntligen julleeeeedig! ♡

Kategori: Allmänt

 
 




 
Jobba, äta, sova, jobba, äta, sova... Så har mina senaste dagar sett ut. Eller rättare sagt, så har dagarna sett ut hela november och december eftresom jag jobbat övertid nästan alla helger. Men nu är jag äntligen julledig och ska bara jobba två dagar i mellandagarna sedan ledig igen! Välbehövligt! 
 
Idag ska jag äta en lång frukost sedan ut i julruschen. Underbart! ;)
 
Ha en superduper söndag!
 
Kram ♡


Cosy Monday ♡

Kategori: Vardagslyx

Lunch
 
Fika



 
Idag har jag haft en mysig måndag, trots det supertrista gråväder vi har. Jag har bland annat lunchat, fikat och julshoppat med min syster. Nu är det lite småpyssel som gäller innan det är dags att jobba.
 
Hoppas att ni har en fin måndag!
 
Kram ♡
 

Sunday ♡

Kategori: Allmänt

 
Storkofta från BikBok
 
Älsklingsklockan från Marc By Marc Jacobs

Tredje ljuset tänt :) 
 
 
Hej hej! :)
Söndag och det betyder ledig dag här. Tjohoo! :) Dagen har bestått av lägenhetsvisning (jisses vad folk det kom), handlat mat och köpt julklappar! Och nu är det snart dags för filmmys. Vi köpte senaste Snabba cash filmen igår men när vi satte igång den insåg vi rätt snart att vi hade helt glömt bort de två tidigare filmerna så vi bestämde oss för att köra ett Snabba cash-maraton ikväll istället. 
 
Kram♡
 

Luciafredag ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 


Idag har jag varit på årets första julbord, jisses så mätt man blir. Ändå var jag tvungen att ta ett stort lass med eftrerrätt. Ris ala malta, äppelpaj, godis...Galet gott!
 
Helgen består av övertidsjobb och visning av lägenheten. Och julklappsshopping! Har bara handlat en enda julklapp i år och jag som brukar vara klar i november, phu ;)
 
Hoppas att ni har en mysig fredagskväll. Lucia och allt :)
 
Kram ♡
 


It's friday, yeay!

Kategori: Allmänt

 
 
Lunch, räkmacka på mysigaste caféet


 
Då är det äntligen fredag, verkligen. För min del blir det lite hemmapyssel, hämta paket, jobb och sen fredagsmyyyys. Måste köpa hem lite hyacinter, amaryllisar och någon julros. Här blir det julfint blandat med flyttkartonger, jösses ;)
 
Ha en fantastisk fredag!
 
Kram
 

Lugnet före stormen :)

Kategori: Allmänt



 
 
 
Godmorgon onsdag!
Passar på att slappa i soffan med en kopp kaffe och Nyhetsmorgon innan det är dags att sätta fart här. Lägenhetsbesiktning innan jobbet står på schemat idag. Hinner nog med en fika på stan med en kollega och en power walk också. Måste passa på idag för imorgon ska det ju bli världens busväder.. Hua! 
 
Kram ♡
 

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Då var det måndag igen och ny vecka. En vecka som är rätt fulltecknad i kalendern. Det är jobb, besiktning av lägenheten, julklappsshopping, städning  och lite fix inför visning av lägenheten, möten och övertidspass. 
 
Ha en fin måndag! ♡
 
Kram
 
 

Första Advent ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Här är det adventsmys med glögg och pepparkakor som gäller. 
 
Hoppas att ni har en mysig kväll! ♡
 
Kram