♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Lördag

Kategori: Allmänt

 


 
 
 
 
 
 
Denna vecka har i stort sett bestått utav jobb, extrapass och på tok för lite sömn. Idag har vi varit iväg och bland annat tittat lite på möbler. Finns så mycket jag vill ha! :) 
 
Ha en mysig lördag!
 
Kram
 
 

Saturday morning ♡

Kategori: Allmänt

 
Gårdagens
 
 
 
Godmorgon lördag!
 
Igår var det ett välbehövligt frisörbesök som gällde efter jobbet. Tror att jag spenderade nästan två timmar på salongen och fick håret både klippt och utväxten fixad. Skönt! :) 
 
Idag har jag inga som helst planer inplanerade, men jag tror att det blir lite shopping. Men först kaffe och måla naglarna. 
 
Ha en fantastisk lördag!
 
Kram ♡
 
 

O.n.s.d.a.g

Kategori: Allmänt

Bläddrade i tidningar hos mami..
 
 .. och fikade såklart! ;)
 
Den här spegeln från Rusta skulle jag vilja ha :)
 
 
 
Idag har jag varit en sväng hem till mami på fika efter jobbet. Sedan blev det en sväng till bland annat Rusta. Är ju så sugen på att inhandla en matta där, men ska fundera tills på fredag. Hittade lite annat smått och gott.
 
Nu ska vi snart åka och handla, sedan blir det Bonde söker fru för min del, hihi.
 
Kram ♡
 
 
 
 
 

Koppar, koppar ♡

Kategori: Hem & Inredning

House Doctor vas koppar
 
Broste bricka koppar
 
House Doctor ljusstake square koppar
 
House Doctor ljuskoppar i 6-pack koppar
 
 
 
Även om jag är stormförtjust i svart/vit inredning så tycker jag att det är fint med detaljer i andra färger. Just nu är jag inne på koppar. Allt ovan finns här.
 
- ♥ -
 

Glögg & brända mandlar ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Åhh vilken härlig dag!
 
Vi har varit på julmarknad och bland annat köpt en ljusstake, glögg och brända mandlar. Det var ju nästan vårväder idag så den rätta julstämmningen infann sig inte riktigt men det var mysigt ändå. Sedan åkte vi hem och bakade pizza.
 
Nu är det kaffe och kika efter inredning på nätet som gäller.
 
Hoppas att ni har en härlig lördag.
 
Kram ♡
 

Festoutfit ♡

Kategori: Shopping

 
 
 
 
Håller på att kika efter lite nytt till vinterns festligheter :) Funderar på att klicka hem hela denna outfit och matcha den med ett par klackar :)
Finns här.
 
- ♥ -

Happy Friday ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Fredagen är här igen och jag myser omkring i min favoritkofta från Love Forever. Planer för denna helg (ifall jag är kry, vilket jag ska se till att vara) är årets första julmarknad på lördag och jobb på söndag! Men nu blir det till att bädda ner sig och titta på film och dricka té.
 
Ha en fantastisk fredag!
 
Kramar ♡

Work out

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jag såg att dessa ursnygga sportleggings åter finns i lager hos Gina Tricot. Då jag aldrig fick tag i ett par innan de sålde slut sist så blev jag såklart glad och klickade hem ett par. Blir perfekta till Power walks, löpturer eller till gymmet.
 
Idag vaknade jag med jordens spänningshuvudvärk, så jag ligger nedbäddad i soffan innan det är dags att bege sig till jobbet. Får se om det blir något plagg från Isabel Marant for H&M som släppt som en timma! :)
 
Kram ♡
 
 
 

Söndag morgon ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
God morgon söndag!
 
Idag är jag uppe med tuppen trots att jag hade sett fram emot en lång sovmorgon. Kunde inte sova inatt så jag låg och tittade på Bron, en riktigt bra serie tycker jag. Har inte träffat älsklingen på hela helgen så idag blir det nog en mysig dag ♡.
 
Nu är det kaffe, tända ljus och slösurfande som gäller här.
 
Ha en finfin söndag!
 
Kram ♡
 
 
 

Tusen t.a.c.k ♡

Kategori: Allmänt

Köpte hem några vackra rosor
 
 
 
 
Tusen tack för alla gratulationer angående vårt nya hus. Det känns helt underbart!
Så fort vi flyttat in ska jag ta bilder :)
 
 
 
 
Så här ser det ut hos mig just nu (sorry för suddigaste bilden). Slappar i soffan med en kopp kaffe. Har jobbat nästan 10 timmars övertid och är heelt slut. Blir till att sätta på någon serie, funderar på Bron då jag hört att den skall vara bra. Är ensam hemma ikväll så det lär bli någon romantisk film också.
 
 
 
 
 
Hoppas att ni har en härlig lördag!
 
Kram ♡
 

Vi har köpt hus! ♡♡♡

Kategori: Allmänt

Bild: artelleriet.se
 
 
Äntligen är allt klart och om mindre än tre månader får vi flytta in i vårt fina hus. Jag vill ju flytta in nu på en gång, men jag får nöja mig med att planera. Jag är så glad att vi hittade drömhuset efter att ha gått på hur många husvisningar som helst. Det är ett 1 1/2 -planshus med tllhörande garage, växthus och en massa andra byggnader på en stooor tomt en lite bit untanför stan. Det har det där lantliga läget som jag drömt om.
 
Längtar, längtar, längtar....
 

Min helg! ♡

Kategori: Allmänt

Fredagens outfit: Zebrakofta från H&M
 
 
Fjällbacka Morden - Tyskungen
 
Mys framför Nymo
 
 Lite power walking
 
 
 
Har haft en härlig helg. Började helgen med fredagsmys med tacos. Lördagen spenderade vi i butiker, sedan satt jag massagestolen innan vi åkte till kyrkogården och tände ljus. På kvällen tittade vi på Fjällbacka Morden - Tyskungen och jag somnade såklart så jag får titta klart på den idag, hihi. Nu är det frukost, Nyhetsmorgon och bläddra i inredningstidningar innan en PW som gäller här.
 
Ha en fantastisk söndag! ♡
 
Kram