♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Kanelte och tända ljus ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Halloj! =)
Sitter och varvar ner, efter en lång dag på jobbet, med en kopp kanelté och tända ljus. Väntar på att älsklingen ska sluta jobbet så vi kan äta middag och sen blir det nog Äntligen hemma. 
 
 
 
 
 
Idag invigde jag min gråa fuskpälsjacka från H&M, inte för att det var kallt utan "ruggigt" och lite blåsigt. Gillar den massor, dessutom såå billig. =)
 
Ha en fortsatt trevlig tisdag! ♡
 
Kram
 

På min Vill-ha-lista (till hemmet) ♡

Kategori: Hem & Inredning

 
 
Älskar denna urna från Rip Design, skulle vilja ha den på en skänk eller ett bord i hallen. Vill även ha tre av dessa svarta ljusstakar stående på en öppen spis. Finns hos louiseinterior.se.
 
 
 
 
Tycker att dessa knoppar är hur fina som helst. Har tänkt att måla om en byrå och byta knoppar så jag tror att  dessa blir perfekta!  Finns också hos louiseinterior.se.
 
 
 
 
 
Jag tycker även att denna tavla är urfin. Den vill jag ha i köket eller i hallen. Älskar budskapet. Finns hos mixin.se. Tavlorna finns med en massa olika budskap, fina allihop tycker jag.
 
 
 
 
En snygg matta från Housedoctor står också min Vill-ha-lista! Denna finns hos webbutiklinnea.se.
 
 
 
En lite billigare matta, men sååå snygg är denna från Rusta. Den vill jag ha i vardagsrummet.
 
 
 
 
 
Jag har länge spanat in den snygga svarta brickan med elefanter från Svenskt tenn. Skulle passa perfekt i köket. Vill ha!!
 
 

Helg! ♡

Kategori: Allmänt

Shoppingdag :)
 
Fika i vanlig ordning, hihi
 
Blev bla en mysig polo att ha till Hunters :)
 
 
Denna vecka har jag haft så otroligt mycket att jag inte hunnit med ett enda inlägg. Det har varit sena jobbkvällar, möten och utbildning. Men jag har i alla fall hunnit med en shoppingdag med fika :)
 
Idag har vi besiktat min bil samt strosat runt på stan. Mys! Nu är det vinnare V75 (hoppas på vinst denna gång) och sen myskväll.
 
Ha en fortsatt fin lördag!
 
Kramar ♡
 
 

Underbara lördag ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Vilken underbar lördag jag har haft (och fortfarande har). Har varit hos min mami och hennes man och fikat samt gått en härlig höstpromenad i mina gamla hemtrakter. Mysigt! ♡
 
Nu sitter jag och bläddrar i inrednngstidningar och planerar :) Sedan blir det myskväll i vanlig ordning med film och gottis!
 
Kramar ♡
 

Gooood mooorning Saturday!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
God morgon lördag!
Idag är jag uppe med tuppen. Har druckit kaffe med älsklingen som skulle iväg och jobba. Planer för denna dag är att åka och hälsa på nära och kära. Tur att jag (eller hjärtat mitt, hihi) bytt till vinterdäck på min bil igår för det var riktigt halt nu på morgonen märkte jag när jag skjutade honom till jobbet.
 
Önkskar er en fantastisk lördag! ♡
 
Kramar
 
 
 

Tired Thursday

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag är jag riktigt trött, så det är härligt att det är fredag imorgon och snart helg! :) Längtar efter att sova ut, för det har jag verkligen inte gjort den här veckan.
 
Nu blir det en kopp kaffe (koffeinfritt då jag försöker att dra ner på koffeinet) innan middag med älsklingen.
 
Ha en fortsatt fin dag! ♡
 
Kram
 

Klick!

Kategori: Shopping

 
 
Klickade precis hem ett par svart/vita Nike Free 5.0+ . Har länge velat ha ett par sådana, så snygga (och förhoppningsvis sköna) till mina dagliga power walks. Tycker även att de är snygga till vardags då man vill ha en lite sportigare look. Just nu har de 25% på hela sortimentet på Stadium.se, perfekt! :)
 
 
 

Underbara höstdag ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Vilken härlig höstdag vi haft idag med strålande sol. Efter en promenad blev jag genast på mycket bättre humör. Nu har vi ätit tacos här och jag tänkte göra fruktsallad med vispad turkisk yoghurt.
 
Ha en mysig lördagskväll!
 
Kramisar ♡
 

Godmorgon lördag! ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Godmorgon lördag!
Här är det kaffe och Nyhetsmorgon som gäller. Planer för denna dag är en powerwalk/löpning och tvätta bilen :) Dessutom ser det ut att bli en strålande höstdag. Mysigt! :)
 
Inatt var en sådan där natt då jag låg vaken i timmar och funderade över livet och saker och ting. Hoppas på att bara kan flyta på nu.
 
Ta hand om dig och varandra ♡
 
Kram
 
 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

 
Green Yellow - Grape sötad med stevia (ny favorit hos mig)
 
 
 
Då  var jag nyligen hemkommen från jobb och utbildning. Det har varit mycket denna vecka så det känns otroligt skönt att det är fredag imorgon. Nu ska jag städa lite, tvätta och träna. Sedan blir det nog Bonde söker fru på Tv4 Play. Missade det igår då jag slockade redan klockan åtta på kvällen. Hihi.
 
Kramis ♡
 
 
 

Chailatte-tajm ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
Har kommit hem från en Power Walk, efter en stressad dag på jobbet. Nu så softar jag med en Chailatte med kanel. G O T T ♡. Jag gör oftast Chailatten i min Tassimo kapselmaskin, snabbt och enkelt när man är trött. 
 
Ikväll blir det varma mackor och Äntligen hemma.
 
Ha en fin tisdagskväll.
 
Kram
 

Måndag ♡

Kategori: Allmänt

Fuskpälsjacka och väska från H&M
 
 

Idag har jag jobbat sedan 06.00 imorse och sedan har jag postat lite paket. Idag var det ju riktigt skönt ute :) Kände att jag var alldeles för varmt klädd med fuskpälsjackan.
 
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så vi kan äta middag :)
 
Ha en fortsatt fin måndag!
 
Kram ♡
 
 

Lovely sunday ♡

Kategori: Allmänt

 
 
Så skönt med en slapparhelg när man vet att det blir full fart nästa vecka. Just nu tittar jag på Life or something like it, så jäkla bra och tänkvärd film (tycker jag).
 
Annars är det kaffe och bläddra i Miokatalogen (hittar hur mycket som helst som jag vill ha) som gäller här. Förhoppningvis bor vi i ett hus på landet snart och då vore det kul med lite nytt. Och så försöker jag få älsklingen till att gå med på att skaffa en hund. Hihi.
 
Ha en fortsatt fin söndag!
 
L O V E ♡
 

Saturday ♡

Kategori: Allmänt

Morgonkaffe - ett måste! ♡
 
Nytt i garderoben - grå fuskpäls ♡
 
Ny bok ♡
 
 
 
Godmorgon lördag!
Just nu ligger jag på soffan med en kopp kaffe och datorn i knät. Regnet öser ner ute och vi har tänt en massa ljus, riktigt mysig faktiskt.
 
Planer för dagen är att bara mysa, titta på film och läsa någon bok. Hade velat gå på Hem & Villamässan och chokladfestivalen men vi hoppar det idag.
 
Nä, nu ska jag gå och köpa ägg. Det blir plättar till brunch ;)
 
Kram ♡
 

Fredag, tjohoo!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Godmorgon! Då var det fredaaag igen! :)
Planer för denna dag är en fika på stan med en vän (måste ju ha en kanelbulle då det är kanelbullens dag, hihi). Sedan blir det jobb samt äta ute med jobbet. Men först havregrynsgröt med äppelmos och lite mjölk. Mums! ;)
 
Såå skönt med helg. Har väl inget speciellt inplanerat men jag skulle vilja ut och fotografera lite, plantera höstblommor och så.
 
Ha en fantastisk fredag! ♡
 
Kram
 
 

Cozy ♡

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Godmorgon tisdag!
Inatt sov jag riktigt dåligt, hade värk i kroppen och det kändes som att jag skulle bli sjuk. Nu känns det, tack och lov, bättre. Men galet trött är jag. Förhoppningsvis piggnar jag nog till av en stooor kopp kaffe.
 
Igår var jag på en liten shoppingtur med en vän innan jobb. Hittade världens gosigaste och mysigaste fuskpälsjacka på Lindex. Cozy ♡
 
Ha en härlig dag!
 
Kram