♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Lördag!

Kategori: Allmänt

Nya, sköööna brallor :)
Söt spetskofta Vintage Stories/Kappahl
Maxiklänning från Hm Mama
 
 
Idag är det verkligen "gå-på-stan-väder" , ena stunden sol andra regn. Det mesta är fixat till lillan, bara skötbord och spjälsäng (och lite annat smått) är kvar att inhandla. Det får bli en tur till Ikea någon helg :) 
 
Nu är det fika som står på Schemat :) 
 
Kram

Snart helg!

Kategori: Allmänt

Favorit: Smoothie på jordgubbar, banan & yoghurt


Känner mig helt galet trött efter att bara sovit några timmar efter ett nattpass, men nu är det bara en natt kvar sen h.e.l.g! Och fint väder ska det bli, så underbart. Ska passa på att få lite gjort i trädgården hade jag tänkt mig. 
 
Ha en fortsatt fin torsdag!
 
Kram
 

Min helg!

Kategori: Allmänt

 
Klänning Hm

Mellomys! :)
 
Barnvagnen ihopmonterad :)


 
Jag har haft en skön helg. Såklart var det Eurovision som gällde ;) så det blev en massa gott. Annars har vi mest varit inomhus och bland annat monterat ihop barnvagnen och tittat på film i biorummet :) 
 
På söndagen blev det en shoppingtur på stan.
 
Nu är det middag och sedan vila inför nattjobb (näst sista för mig tror jag).
 
Kram 
 
 

Bugaboo + Elodie Details ♡

Kategori: Gravid

  
 Vi var och hämtade vår nya barnvagn igår. Det blev en Bugaboo Buffalo, då vi bor på landet :) En allterräng-vagn, som jag personligen tycker är supersnygg.  
 
Vill matcha den med antingen en sittdyna (när man använder sittdelen) eller skötväska från Elodie Details. Älskar verkligen Elodie Details apple of my Eye, vill ha alltihop! Har köpt en dregglis i det mönstret.
 
Kram

 

Vårskor ♡

Kategori: Allmänt

 
Jag har köpt två par nya skor till våren/sommaren. Ett par ballerinaskor med rosetter och ett par espadrillos i leo. Båda hittade jag på H&M. Fynd! :) 

- ♡ -