♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Happy Friday ♥

Kategori: Allmänt

 
 
Herreguuud, vilken härlig fredag jag haft! :) Har varit ledig idag, tagit en lång power walk och bara njutit i sooolen. Underbart! Sedan har jag varit iväg på kalas och ätit mig proppmätt på smörgåstårta, jordgubbstårta och bullar, hihi.
 
Nu är det hemmamys som gäller. Älsklingen spelar lite musik och jag sitter ute i solen. Det enda trista är att budgivningen skenade iväg så det blev inget husköp denna gång heller. Jag som fullkomligt älskade detta hus, men det kommer fler.. :)
 
Ha en fortsatt fin fredag!
 
 

Sunny Saturday ♥

Kategori: Allmänt

Kimono, linne och spetsshort // H&M
 
 

Godmorgon lördag!
Vilken härlig och solig lördagsmorgon. Underbart! Dricker morgonkaffe och slösurfar lite. Idag är det husvisning och jobb som står på schemat ;) Jobbar till sent på kvällen hela helgen men det ska nog gå bra :). De senaste dagarna har jag jobbat, haft utbildning och möten.
 
Ha en fantastisk lördag!
 
 

Ledig tisdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jacka // Veromoda
Tunika // Lindex
Gummistövlar // Hunter
 

Prio 1 vid löning är ett frisörbesök, hihi. Är i stort behov av både klippning och att göra något åt utväxten eller kanske, kanske ändra hårfärg ;)
 
 

Godmorgon tisdag

Kategori: Allmänt

Bild från igår kväll i min Juicy Couture sol-och mysklänning.
 
 

Godmorgon tisdag!
Vilken underbar gårdag med sooool och sommarvärme, sååå härligt! Åt thaimat och gjorde Arlas "hemmagjorda" mjukglass och bara njöt.
 
Nu har det precis kommit världens störtskur och åska. Usch!!! Och jag som är ledig.
 
Ha en bra dag!
 
Kram
 

Dagens

Kategori: Allmänt

 
 
Dagens köp: Bikini från H&M (i leo såklart, hihi)..

Dagens dryck: Coca-cola light
 
Dagens klänning: H&M
 

 

Monday Morning

Kategori: Allmänt

 
Bilder: Weit
 
 
 
 
Godmorgon måndag!
 
Gårdagen ägnades åt att spana in sportbilarna i lyxracet Gumball 3000! :) Sedan åkte vi hem och såg Sverige bli världsmästare i hockey! :) Underbar dag! Är väl egentligen inte sådär jätteintresserad av hockey men är det VM så är det! ;)
 
Idag har jag ledig måndag och planer för dagen är lite städning, gå en sväng på stan och sen åka och hälsa på hos nära & kära . Skulle även vilja hinna med att plantera lite blommor på balkongen. 
 
Ha en fantastisk dag!
 
Kram
 
 

Happy Sunday

Kategori: Allmänt

Gårdagens
 
 
Hade en härlig dag igår. Först en lååång sovmorgon, sedan kollade vi på hockeyn och efter det åkte vi iväg på en liten utflykt då älskingen ville fota lite vid truck meet. Kvällen avslutades med dip, grönsaker och givetvis Eurovision! :-)
 
 
Min favorit ;-)
 
 

Nu ligger jag (fortfarande) i sängen, dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Så underbart med ledig helg och bara ta dagen som den kommer.
 
Happy Sunday!
 
Kram
 
 
 
 
 

TGIF ♥

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Äntligen fredag och ledig helg, tjohoo!! :-) Första lediga helgen på tre veckor faktiskt! Hoppas verkligen att det här underbara vädret håller i sig.
 
Just nu sitter jag ute i solen, läser tidningar, målar naglarna, lyssnar på musik och väntar på att älsklingen slutar jobbet så vi kan åka och handla lite fredagsmat.
 
Ha en fortsatt fin fredag!!
 
Kram

More leo

Kategori: Shopping

Har varit ute efter ett par lösa leobrallor med avsmalnande ben och resår/smock i midjan. Så snyggt att matcha med en svart tee och klackar. Dessa två är från H&M och de översta finns bland dagens nyheter. Själv slog jag till på de nedersta. :-)
 
Riktiga kap bägge två.
 
 

Härliga torsdag morgon ♥

Kategori: Allmänt

Bild tagen på min power walk.
 
 
Godmorgon!
Vilken underbar morgon! Sol och klarblå himmel. Härligt! :) Har tagit en morgon-power walk och nu är det te och Nyhetsmorgon som gäller! :)
 
Har en arbetsdag kvar sedan några dagars ledighet! Tjohoo! :-)
 
Hoppas att ni får en fantastisk dag!
 
Kram
 

Tankar

Kategori: Allmänt

 
 
Godmorgon onsdag!
Den senaste veckan har varit lite upp och ner och jag har funderat på livet. Mycket jobb och en privat händelse har fått mig att tänka på att inte bara stressa på och ta saker förgivet.
 
Idag verkar det att bli en fin och solig dag så nu ska jag dricka mitt kaffe, ta en power walk och göra mig ordning för att åka till nära och kära. Sedan jobba senare ikväll.
 
Ta vara på livet och njut varje minut...
 
 

Kristi Himmelfärds dag

Kategori: Allmänt

Gårdagskvällens mys
 
 
 
Godmorgon!
Igår kväll hade jag och älsklingen lite onsdagsmys med kex, ost, vin och jordgubbar mm till hockeyn. MYYS! :)
 
Idag har vi lite tristare väder och jag som hade planer på att ut och fotografera lite rosa körsbärsträd mot blå himmel! ;)  Skönt med ledig dag samtidigt för en gång skull.
 
Ha en underbar dag!
 
Kram
 

Ledig onsdag

Kategori: Outfit

 
 
 
Zebrafärgat linne // H&M
Spetskjol // BikBok
Jeansjacka // H&M
Solglasögon // Ray-ban
Klocka // Marc By Marc Jacobs
Ballerina // Dinsko
 
 

Sunny days ♥

Kategori: Allmänt

 
 
Godmorgon onsdag!
Hade en härlig gårdag i solen. Var på stan och provade bla. denna silkeslena jacka i bomber-modell på Lindex. Är ute efter en tunnare bomberjacka. Såå snyggt! Sen tog jag min pärla hem till syrran där jag, syrran och mami satt ute i solen. Underbart! Hämtade även ut två par ballerinaskor med volanger från Dinsko.
 
Har inga direkta planer för denna lediga onsdag förutom ett cafébesök med en vän och en powerwalk. Det verkar bli en solig dag idag med.
 
Ha en fin dag!
 
Kram
 

Saturday

Kategori: Allmänt

 1. Tunika Lindex // Grandma coat Odd Molly 2. Coca-cola 3. Ljusrosa Converse
 
 

Hej Hopp!!
Vilken härlig lördag med underbart väder! :) Älsklingen är iväg på roligheter och jag är hemma och softar lite innan det är dags att åka till jobbet. Tröstar mig med mitt favoritgodis (finsk lakrits) och Cola (var ju bara tvungen att köpa den, hihi).
 
Hoppas att ni har en underbar lördag!
Kram
 

Just nu

Kategori: Vardagslyx

Styleroom och en Magnum Strawberry & White
 
 
Kaffe i solen...
 
... och en Loka Lemon Pie
 
 
Just nu sitter jag ute i solen och njuter av en stooor mugg kaffe, glass och tidningar. Underbart! Dessutom har jag värmelampan på trots att det är lä på balkongen så jag törs sitta barbent, hihi.
 
Jag hör fortfarande inte på mitt ena öra trots att det var en vecka sedan trumhinnan sprack, men jag antar att sånt kan ta tid att läka.. Bara att gilla läget.
 
Hoppas att ni har en fin fredag, själv ska jag jobba heeela helgen! 

 

Så här vill jag ha det

Kategori: Vardagslyx

 
 
Åhhh, vad jag längtar efter att hitta det perfekta drömhuset nu! Vi har varit på flera husvisningar och varit med och budat men lagt oss när det stuckit iväg. Jag vet att man inte ska stressa och köpa "första bästa" och att det ska kännas rätt. Hoppas hoppas att vi hittar det rätta innan sommaren för då vill jag ha en lounge-grupp där jag ska sitta och ta ett glas rosé eller bubbel på kvällen! Såå underbart! :-)
 
- -
 

Spets från H&M

Kategori: Shopping

 
 
 
 
Mina favoriter bland dagens nyheter hos H&M.com. En svart kimono i spets och ett par naturvita spetsshorts. Älskar verkligen spetsplagg, så det blev ett klick! ♥ 
 
Kimonon kan vara snygg till ett svart linne, jeansshorts och sandaler i sommar. Shortsen ser väldigt korta ut så det är nog inget jag kommer att springa på stan i, men de ser ju så snygga ut. Har ett par liknande fast i puderrosa från förra året som användes flitigt.
 
 

Maj-outfit

Kategori: Outfit

1:a maj

Kategori: Allmänt

 
Då var det första maj. Ny månad och nya möjligheter. Hoppas verkligen att den blir bättre än aprilmånad för min del då jag har haft oturen att vara så mycket sjuk. Det var många år sedan jag varit så här pass sjuk. Huvudvärk och migrän har jag då och då men andra sjukdomar har jag klarat mig ifrån.
 
Idag blir det till att vila för min del. Bara vara inomhus och samla krafter inför jobb imorgon. Blir så trött av att äta antibotika, hostmedicin och alvedon.
 
Tänkte också passa på att lägga till lite på min "att göra/uppleva 2013"-lista och kika lite på resor. Kanske bara blir att semestra i Sverige i år då det sparas till "husdrömmen".
 
Ha en fin 1:a maj!
 
Kram