♥ Fröken Fjärils Liv ♥

New in

Kategori: Shopping

 
 
Ett zebrafärgat linne från HM och ett par nya Ray-ban solbrillor är mina senaste inköp. Linnet tror jag blir snyggt till ett par jeansshorts i sommar.
 
 

Sunday ♥

Kategori: Allmänt

Gårdagens: Kjol: Bikbok // Tröja: Stadium // Kilklackssneakers: ASH // Klocka: Marc By Marc Jacobs Armband: Lindex & egengjorda
 
 

Trotsade min förkyling och åkte iväg på lite äventyr igår kväll. Skulle dock klätt mig liiiite varmare då det var riktigt kallt på kvällen efter att solen gått ner. Det blev därför en dålig sömn pga hemska hostatacker och halsont hela natten. Jaja, jag ska inte klaga då jag får skylla mig själv. Hihi.
 
Idag ser det ut att bli en strålande dag. Underbart! Och jag ska bara ta det lugnt, grilla lite och så.
 
Ha en underbar söndag!
 
Kram
 

Lördagmorgon & Nytt

Kategori: Allmänt

Förutom tunikan från HM så fyndades detta linne samt en blommig- och en spetskjol på Bikbok (som hade 50%)
 
 

Godmorgon lördag!
Ligger i sängen och dricker kaffe, läser bloggar och tittar på Nyhetsmorgon. Har blivit väldigt dåligt med bloggande men jag har ju som sagt inte mått så vidare bra den senaste tiden. Men idag (peppar, peppar...) känner jag mig bättre. Troligtvis pga pencillinet. Har ju fått dubbelsidig öroninflammation med en sprucken trumhinna samt ögoninflammation och superförkylning på det.
 
Idag ska jag bara njuta av min lediga lördag. Inga större ansträgningar med andra ord.
 
Hoppas ni får en fiiin lördag!
 
Kram
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tunika: HM // Ljusrosa Converse // Nagellack: Fracas & Black Satin Chanel
 
 
Guud, vad jag är less på det här nu! Det kanske inte var det smartaste att promenera till stan när man är sjuk men jag hade några ärenden plus att det var ju så fint väder. Men nu har jag fått öroninflammation också, trodde verkligen inte att det gjorde så häääär ont! :-(
 
Blev lite inköp i alla fall, ett par kjolar från BikBok (som hade 50% på allt idag) och en tunika från HM bla.
 
Nu ligger jag i sängen och tittar på Sofias Änglar. *Snyft*
 
Tack så jättemycket för fina "krya"-hälsningar!
 
Kram
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Jag har inte varit på topp den senaste veckan. Jag har jobbat, sovit, ätit alvedon och massa frukt. Usch, det känns som att jag aldrig blir bra. Men nu är jag ledig i alla fall och solen skiner utanför fönstret så jag får se om det blir en liiiten sväng på stan (om jag orkar....) Men först ska jag göra mig en latte och måla naglarna, det kanske piggar upp lite.
 
Hoppas att ni har en fin onsdag!
 
Kram

Friday

Kategori: Allmänt

Bild: Weit
 
 
Då var det fredag igen och jag har en lååång jobbhelg framför mig.
 Har varit så galet trött de senate dagarna, kanske för att klockan ringt vid fem på mornarna. Idag hade jag visserligen sovmorgon men var ändå uppe vid halv sju. Nu blir det snart lite lunch sedan KAFFE! :)
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
 Kram!
 
 

Leo-shorts

Kategori: Shopping

 
 
Provad mina nya leo-short från Estradeur och linne från Serious Sally idag. Är dock lite osäker om jag ska behålla shortsen trots att jag älskar dem! Hade tänkt mig dem med ett lite nerstoppat svart löst linne till men shortsen är lite för säckiga på mig, hihi. Ska fundera lite till, för de är riktigt snygga tycker jag!
 
- ♥ -
 

Nya linnen

Kategori: Shopping

 
 
Två nya linnen från Nelly. Älskar texten på det första linnet ♥. Nu får gärna sooolen och värmen komma. Det verkar tyvärr inte som att solen hittar hit idag heller.
 
- ♥ -
 

Morgonkaffe & Allt i hemmet

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon tisdag! :)
Sitter och dricker kaffe, bläddrar i senaste numret av Allt i hemmet och tittar på Nyhetsmorgon (som mest handlar om det hemska sprängdådet vid Boston Maraton).
 
Planer för denna lediga tisdag är att fika med en vän och åka och hälsa på hos mami :) Får se om det blir till att plantera lite kryddor också :)
 
Ha en fin tisdag!
 
Kram ♥

Monday

Kategori: Allmänt

 
 
Idag har jag ledig måndag men vilket otroligt trist väder! Spöregn och blåst! Tog min nytvättade bil (som nu inte är så ren längre...) till ett köpcentrum i närheten. Sedan har jag lagat en massa köttfärsbiffar! :) Nu blir det en stor kopp kaffe och lite pysslande i väntan på att älsklingen slutar jobbet.
 
Ha en forsatt fin måndag!
 
Kram ♥

Softish sunday

Kategori: Allmänt

Linne med spets och randig cardigan från Lindex
 
Souvlaki till middag
 
Blev sugen på lite baklava...
 
 
Vilken härlig söndag och vilket underbart väder vi har haft idag! :) Jag har suttit i en massagefotölj och druckit latte! :) Underbart!  Sedan har vi ätit grekiskt och jag kunde inte låta bli att köpa lite baklava. Usch vad jag har varit onyttig i helgen, får bli nya tag imorgon. Hihi.
 
Nu ska jag sätta mig på träningscykeln och sedan göra lite armband. Senare blir det någon söndagsfilm skulle jag tro.  Åhh, vad jag älskar söndagar!
 
Ha en fin kväll!
 
Kram ♥
 

Klick, klick!

Kategori: Allmänt

Sötaste spetstoppen med volang och inka-mönstrad kjol med dragkedja bak. Snyggt att matcha med en ljus jeansjacka, ballerina och ett par pilotsolbrillor! :) Samt gärna brunbrända ben, hihi.
 
- ♥ -

New in

Kategori: Shopping

 
En enkel, korallfärgad tunika/oversize-tee i Organic cotton från Gina Tricot. Snygg att matcha med ett par ankeljeans, ballerina, korallfärgat nagellack samt en massa smycken i vår.
 
- ♥ -
 
 

L.ö.r.d.a.g

Kategori: Allmänt

Dagens i provhytten (bytte Hunters mot bootsen till stan) :)
 
Blusen har ingen stor fläck utan det är skuggan från min arm, hihi.
 
Snyggaste tee:n från Lindex :)
 
Kappa från H&M (gammal)
 
"V"
 
Min älskade klocka från Marc Jacobs (visar fel datum dock, hihi)
 
Mysigt med ljus! :)
 
Gott med lakrits! ;)
 
 
Tjohej!
Lördagsförmiddagen har spenderats på stan. Såklart var mina favoriter från "The new icon"-kollektionen på H&M slutsålda, men istället blev det några andra inköp så jag är nöjd ändå ;).Nu har vi spelat på hästarna, ätit Gyrossallad och druckit kaffe.
 
Kram!

Godmorgon lördag!

Kategori: Allmänt

1. Idag åker mina Hunters på 2. Nya hårprodukter // Uniq One & Matrix 3. Lakrits // Iittala-skål // Underlägg från Svenst tenn
 
 

Godmorgon lördag!
Idag har jag varit uppe med tuppen och druckit morgonkaffe med älsklingen som skulle till jobbet. Men usch vilket trist väder vi har här idag. Regn och grått. Det positiva är att jag får använda mina Hunters, hihi. Jag hade tänkt att gå till stan och kika efter plaggen från The new icon på H&M och lite annat.
 
Igår hade vi en mysig kväll med tacos och godis (var ju tvungen att äta lakrits då det var lakritsdagen igår). Och så har jag hämtat ut ett paket från Lyko med lite nya hårprodukter, bl a en flaska Uniq One som jag inte klarar mig utan! ;) Helt klart min favoritprodukt.
 
Ha en fin lördag!
 
Kram ♥

Black & white

Kategori: Allmänt

 
 
Här blir det en väldans lugn fredag då vi inte är så vidare pigga. Men lite fredagsmys blir det med tacos och annat gott! :) Känner att jag vill planera in något rolig, som det ser ut nu är det nästan bara jobb på helgerna. Nu i helgen är jag ledig men då jobbar älsklingen istället.
 
Happy Friday! ♥
 

River Island

Kategori: Shopping

Åhh, så kul att att man nu kan handla plagg från River Island hos Nelly.com. Mina tre favoriter är dessa. Älskar klänningen och den romantiska blusen. Är också riktigt sugen på att klicka hem de nude-färgade loafersen med nitar. Lovely! ♥
 
- ♥ -

Just nu

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och slösurfar lite...
 
... och äter frulle.
 
Nyhetsmorgon i vanlig ordning, idag i sängen :)
 
 

Godmorgon fredag!
Så här ser min fredagsmorgon ut :) Ligger i sängen och surfar lite, äter frulle och tittar på Nyhetsmorgon, som  visar vädret från Ulriksdals Slottsträdgård. Jag, som älskar blommor och trädgårdar, vill snart besöka Ulriksdals slottsträdgård. Har faktiskt med det på min "Att göra/uppleva 2013-lista". Hihi. Nähä, om man skulle ta och sätta på lite mer kaffe, ta en värktablett och städa lite. Har ju faktiskt ledig helg! :)
 
Ha en fin fredag!
 
Kram ♥
 

Lite nyheter från HM

Kategori: Shopping

 
1. T-shirt med tryck
2. Skinnjacka med vadderade axelpartier
3. Topp med snörning fram
4. Kjol i spets med volanger
 
Hittade några plagg i min smak bland HM:s nyheter. Älskar verkligen vita t-shirtar med svart text just nu. Och hur snygg är inte denna skinnjacka i mc-modell? Toppen med snörning har även en siffra på ryggen, snyggt! Spetskjolen skulle jag matcha med ett vitt linne och en snygg jeansväst.
 
Rabattkoden 0406 ger 10% rabatt.
 
- ♥ -

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
Så här ser min onsdag ut. Tur att det inte är sol idag så jag slipper ha dåligt samvete för det. Filmtittande och kaffe under filten. Huvudet värker, nacken värker... :( Om det inte vore för att jag blir så rastlös så är det ganska mysigt ändå att ha filmmaraton på dagen.
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
Kram ♥

Änglalikt

Kategori: Shopping

 
Åhh, vilken drömlik klänning som kommit in hos Nelly. Märket är Nly Eve och jag kan lätt säga att om älsklingen friade så skulle jag kunna gifta mig i denna då jag vill ha ett enkelt bröllop, hihi. :) Skulle ha håret utsläppt med stora lockar och en bukett med ljusrosa rosor.
 
♥♥♥
 

Vårsnyggt

Kategori: Shopping

 
 
Den här vår/sommar-stilen är verkligen jag. Vit, romatisk topp/blus tillsammans med ett par snygga jeansshorts och en massa armband. Såå snyyyggt!
 
Allt kommer ifrån Gina Tricot.
 
Vit spetsblus med volang nertill.
Armband med döskallar.
Armband i flerpack.
Jeansshorts med blommor.
 
- ♥ -
 

Vita favoriter

Kategori: Shopping

 
Det är såå snyggt och fräsch med vitt tycker jag. Här är några favoriter som jag vill ha.
 
Sneakers med kilklack // Guess
Väska // Lindex
Söt blus utan ärmar // Lindex (kommer snart)
Bikini // Gina Tricot
Tee // Weekday
 
- ♥ -
 

Monday Morning

Kategori: Allmänt

Morgonkaffe
 
Klocka: Marc By Marc Jacobs // Armband med peacemärke, döskalle och änglavinge: hemmagjorda :)
 
Leopardkappa: HM
 
 
Godmorgon!
Då var det måndag och ny vecka! :) Själv har jag jobbat hela helgen och ska jobba hela veckan. Idag har jag dock sovmorgon, såå skönt!
 
Nu är det kaffe och Nyhetsmorgon som gäller! Hoppas på att piggna till lite.
 
Ha en underbar start på veckan!
 
Kram ♥
 

S.u.n.d.a.y

Kategori: Allmänt

 
Några av mina nygjorda armband ;)
 
 

Söndagen har spenderats på jobbet. Är helt slut så nu är det hemmamys som gäller :) Jag har även gjort lite fler armband. Har alltid älskat att pyssla, speciellt att göra armband i olika färger. Mina tre största passioner - blommor, fjärilar och armband! :) Hihi.
 
Hoppas ni har en toppen söndag!
 
Kram ♥
 

Friday

Kategori: Allmänt

Nya pärlor!
 
 
 
 
 
Kom hem från jobbet nyss och såg att pärlorna jag beställt hade kommit så ikväll blir det till att göra lite nya armband. Hade beställt pärlor i lite mer våriga färger (turkos och olika rosa nyanser mm), döskallar i svart och silver samt lite olika budskap. Annars blir det nog en lugn kväll med gott att äta och film, ska upp och jobba imorgon.
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
Kram ♥
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Provade mina nya sandaler, vill ha sommar så jag får inviga dem! :)
 
Och jaa, jag har världens minsta fötter så t.o.m strl 36 är lite stora.. Hihi
 
Målade mina naglar med Black Satin idag, love it!
 
 
 
 
Idag har det inte varit någon bra dag. Vill bara dra täcket över huvudet och sova... Dessutom har jag huvudvärk! :( 
 
Hoppas att ni har en fin dag!
 
Kram
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

1. Tröja Gina Tricot // Skinnjacka  // Pälsväst Vila 2. Svart-vitt egentillverkat armband med döskalle 3. En present till... 4.... som innehöll ett vackert doftljus och en ljuslyta med fjäril
 
 
Go´kväll!
Onsdagen har varit superduper mysig. Dagen började med att jag och ett av syskonbarnen gjorde armband, sedan satt vi ute på altanen i solen och fikade lite och jag fick ytterligare ett paket (som innehöll ett fint doftljus och en ljuslykta med en fjäril på) då jag inte träffat min systers familj sedan min födelsedag.
Efter det åkte vi tillsammans med min mami på loppis och lunchade. I stort sett var vi ute heeela dagen i solen. Myys!
 
Nu har jag och älskingen ätit thaimat, så snart är det filmkväll som gäller här. Är helt slut! ;)
 
Kram ♥
 

Good Morning Wednesday

Kategori: Allmänt

 
 
 
God morgon!
Ännu en ledig dag med sol, underbart! Ska ta och fixa mig, göra kaffe och åka iväg till nära & kära idag igen. Ska bli mys! ♥
 
Ikväll blir det onsdagsmys med älsklingen!
 
Ha en fin dag!
 
Kram ♥
 

Min dag i bilder

Kategori: Allmänt

Ljusblå blus från HM
 
Kaffe nr 1 - i bilen :)
 
Kaffe nr 2 - ute i solen hos mamma :)
 
Fick lite presenter :)
 
Ib Laursen till min samling samt champagneglas från Sagaform
 
Och en ängel
 
Hämtade ut mina sandaler från Zara - loooove!
 
 
 - ♥ -
 
 

Godmorgon tisdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Godmorgon tisdag!
Idag är jag på ett strålande humör, är ju äntligen ledig några dagar! Och jag har sovit inatt så jag är utvilad. Nu blir det en kopp te sedan göra mig ordning för att ta bilen och hälsa på de nära & kära ♥. Det ska dessutom vara sol och ca 6 plusgrader idag, så jag hoppas det blir kaffe ute i solen intill husväggen :) Blir nog till att tillverka lite armband också. Är sugen på att göra några i pastellfärger, ljusrosa, turkos och korall.
 
Önskar er en härlig tisdag!
 
Kram ♥
 

Spring

Kategori: Shopping


Åhh, vad jag längtar efter att kunna slänga på mig ett par shorts och matcha med en snygg topp eller blus. Älskar denna broderade topp från Zara och dessa rosa shorts från HM. Tänk brunbrända ben och ett par ballerinaskor till. Plus en massa smycken.
 
- ♥ -

April April...

Kategori: Allmänt


 
Bild: weheartit.com
 
 
Då var det första april och jag lyckades att bli lurad två gånger på jobbet. Hmm!
Dagen bjuder på ett härligt väder med sol (men inge vidare värme här) så jag ska dricka mitt kaffe på balkongen där det är lä tänkte jag. Planer för dagen är äta lunch med älsklingen, eventuellt åka på en husvisning (vi har inte hittat drömhuset ännu) och bara ta dagen som den kommer. Har några dagars ledighet framför mig så jag ska bara njuuuta!
 
Ha en fin annandag påsk!
 
Kramar ♥