♥ Fröken Fjärils Liv ♥

Påskdagen

Kategori: Allmänt

 
 
Gårdagen (påskafton) var en verkligen lugn dag, sov endast några timmar efter nattjobb så resten av dagen gick jag som i dvala kan man säga. Hihi. Men lite påskmat fick jag i mig i alla fall. :)
 
Dagen har vi spenderat i huvudstaden. Älskar verkligen Stockholm, särskilt söder. Så mysigt när solen skiner och uteserveringarna fulla. För oss var det dock för kallt. Sen åkte vi hem och åt sushi. Mums! Nu är det kaffe som gäller och ladda inför ett jobbpass. Tjoho! ;)
 
Ha en fortsatt fin påskdag!
 
Kram ♥
 

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

 
 
Önskar er en Glad påsk fylld med kärlek, glädje, god mat (och godis)! ♥
 
Kramar!
 

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Frulle (Lchf-pannkaka )
 
Tröja: GT / Leo-leggings: Lindex
 
Favvo-tröja just nu
 
På mina naglar: Fracas Chanel
 
Inviger mina sneakers med kilklack från ASH
 
Fläskfilégryta med sallad, avokado och broccoli
 
 
 Då var det skärtorsdag och många jobbar sin sista dag innan påskledighet. Själv jobbar jag typ hela påsken. Känns väl sådär roligt men det ger ju lite extra betalt, hihi. Ska nog hinna med att fira lite påsk ändå. Nä, nu är det hög tid att dricka en sista kopp kaffe innan det är dags att bege sig till jobbet! ;)
 
Ha en toppen torsdag!
 
Kram ♥

Marc Jacobs ♥

Kategori: Allmänt

Kärlek ♥
 
CocaCola Light ♥ Marc Jacobs
 
 
 
Idag har jag lite sovmorgon, så jag sitter med en kopp kaffe och slösurfar lite innan det är dags att laga mat, åka på möte och sedan jobba. Har lite dåligt samvete för att jag fuskat med maten nu när jag firat födelsedag men idag kör jag igång med LCHF-diet igen. Framför allt inget socker! Klarade ju 12 dagar ganska bra :)
 
Såå härligt väder ute så det blir nog en kopp kaffe i solen också. Underbart att det ska bli plusgrader!
 
Ha en underbar dag!
 
- ♥-
 

Underbara helg

Kategori: Allmänt

Gårdagens outfit 

Fick en Marc Jacobs klocka av älsklingen i present, såå fiiin! ♥
 
Skålade i skumpa ;)
 
 
Åt thaimat - en favorit! Skippade LCHF igår ;)
 
En dagens innan - innan hotellfrullen!
 
 
 
Tjohej!
Vilken underbar och mysig helg jag haft! :) Vi checkade in på Elite Grand Hotell igår, åt gott och skålade i skumpa! En mysig kväll helt enkelt! :) Och det bästa av allt - älsklingen överraskade mig med ett paket som innehöll en Marc Jacobs-klocka! :) Såå fin!! Söndagen började med en jättegod hotellfrukost sen åkte vi och fikade hos min släkt.
 
Nu är vi hemma igen och ska snart laga hamburgare och senare ikväll ha filmmys! Tänkte titta på Falk.
 
Hoppas ni haft en underbar helg!
 
Kram ♥
 

F.R.E.D.A.G

Kategori: Allmänt

Ny tröja: GT / Nagallack: Chanel Fracas / Iphone-skal: Guess / Underlägg: Svenskt tenn
 
 

Godmorgon!
Då var det fredag och ledig helg, underbart! :) Och solen skiner här, bara en sån sak. ;) Planer för dagen är att städa och fixa lite hemma, packa inför hotellvistelsen och gå ner på stan en sväng. En power walk ska jag också hinna med innan älsklingen slutar jobbet. Ikväll blir det fredgsmys! :)
 
Ha en mysig fredag! :)
 
Kram ♥
 

Leo Love

Kategori: Shopping

 
Hittade dessa otroligt snygga leo-sandaler med nitar hos Zara. Var bara tvungen att klicka hem dem även om jag har köpstopp när det gäller skor! ;) Nu längtar jag efter sol och värme så jag får inviga dem! :)
 
Love love love leo! :)
 
- ♥ -

Flowers & Dreams

Kategori: Allmänt

Collegetröja, långt linne & blommiga leggings / HM, stövlar / Scorett
 

Idag är jag galet trött då jag endast sovit ett par timmar efter nattjobb. Har jobbat mina sju dagar och har nu några dagars ledighet. Underbart! :) Och dessutom börjar jag må bättre efter 10 dagar med LCHF-kost. Nu ska jag dricka lite kaffe och kika efter resor och drömma mig bort ;)
 
Kram ♥
 

Monday Morning

Kategori: Allmänt

 
 
Då var det måndag och ny vecka igen! :) Min helg har bestått utav jobb till elva på kvällarna. Dessutom har jag varit fruktansvärt yr både fredag och lördag, antar att det berodde på att jag slutat helt med socker och kolhydrater. Innan åt jag ju som sagt godis varje dag och läsk var jag nästan beroende av ;)
 
Planer för denna dag blir att kika efter nåt nytt att ha på mig nästa helg då vi ska iväg och bo på hotell och fira min birthday :) Senare jobb. Men först av allt kaffe! ;)
 
Ha en fin måndag!
 
- ♥ -
  

On My Wishlist

Kategori: Shopping

 
 
 
Högst upp på min önskelista står en ny klocka. Gärna någon av dessa två finingar.
 
Guldfärgad klocka / Michael Kors 5055
Silverfärgad klocka / Marc By Marc Jacobs 3100
 
 
 
Ett fint, vårigt Iphoneskal skulle jag också vilja ha. Och en svart träbricka med en massa ljusstakar i silver.
 
Iphone cover / Chillnorway
Svart träbricka / DAY Home
 
 
- ♥ -

Wednesday

Kategori: Allmänt

Ljusrosa tunika / Ester Elenora  Nagelack /  Fracas från Chanel
 
Kaffe i favvomuggen :)
 
 
Tjohej! :)
Igår var min sista lediga dag så nu ska jag jobba varje dag ända tills nästa onsdag. Nu passar jag på att dricka en kopp kaffe, läsa lite bloggar och kika i webshoppar tills älsklingen slutar jobbet. Ikväll skulle jag vilja se en riktigt bra film och bara mysa! :)
 
Hoppas ni har en toppen dag!
 
- ♥ -
 

Lchf-bröd & rosa tulpaner

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Lchf-brödet smakade helt ok. Kul att prova lite nytt och det doftar verkligen så gott med nybakat bröd!  Bakade det på mandelmjöl och fiberhusk denna gång.
 
Hoppas ni har en härlig tisdag!
 
Kram ♥

Tisdag morgon

Kategori: Outfit

 
 
 
Svart klänning / HM
Kofta med fransar / Love Forever
Leggings / HM
Sneakers / ASH
Nagellack / Fraces - Chanel
 
 
 
Godmorgon tisdag! Ännu en kall morgon och tydligen ska vintern stanna i minst 10 dagar till! Hua..
Nu ska jag värma mig med en stor kopp kaffe och baka LCHFbröd sedan ska jag skriva en lista (är som sagt en "list-människa" som skriver listor om allting) på vad jag måste göra idag. Bland annat hade jag tänkt att rensa bland kläderna.
 
- ♥ -
 

Måndagens

Kategori: Allmänt

Kaffe i solen ♥
 
 
 
Favvo-leggings från HM och sneakers från ASH ♥
 
Dagens lunch: sallad med bacon, avokado, salladsost, valnötter och keso.
 
 
 
 
Njuter till fullo av min lediga vardag! Lite kallt ute men det är skönt i solen där det är lä så jag har suttit ute och druckit kaffe och bläddrat i tidningar och blompärmar som jag fått. Underbart! :)
 
- -
 

Ledig måndag

Kategori: Allmänt

Köpte nya ljusrosa tulpaner
 
Kanelte och kanelomelett med turkisk yoghurt och jordgubbar.
 
Min Chanelsamling :)
 
Älskar mitt nya nagellack - Fracas ♥
 
 
Tjohoo, måndag igen! ;) Jag har börjat dagen med en kopp kaffe tidigt imorse med älsklingen som skulle till jobbet. Själv är jag ledig! Sedan åkte jag och handlade (jag typ hängde på låset när de öppnade ica, lite pensionärsvarning, hihi) och sedan gjorde jag kanelomelett till frukost då jag tänkte köra en "LCHF-inspirerad" vecka eller månad.
 
Gjorde såhär:
 
Vispade ihop 2 ägg, 2 msk grädde, 1 tsk kanel och lite salt. Stekte på medelvärme och åt omeletten tillsammans med en klick turkisk yoghurt och jordgubbar.
 
Ganska gott faktiskt! :)
 
Idag är det soool här, men kallt! Jag som tänkt ta en kaffe i solen med min syster i eftermiddag.
 
Ha en fin dag!
 
Kram
 
 

Kalasdagar

Kategori: Allmänt

 
 
God förmiddag! :)
Igår hade jag en supermysig dag med kalas på förmiddagen och Mello-mys på kvällen. Idag blir det ännu mera födelsedagsfirande! :) Så nu ska jag ta och fixa mig och åka iväg.
 
Ha en fantastisk dag!
 
Kram ♥

Nytt

Kategori: Shopping

Nya sneakers med kilklack från ASH ♥
 
Lampa från Watt & Veke
 
Förutom Chanel-lacket ett nytt Iphoneskal från Guess!
 
 

Hämtade ut lite paket igår. Äntligen hittade jag ett par sneakers från ASH i min storlek, så nu får det gärna bli lite barmark här så jag kan inviga dem utan att frysa ihjäl, hihi. Lampan fyndade jag på Campadre för ett tag sen (men har inte haft tid att packa upp den) och Iphoneskalet bara älskar jag! :)
 
- ♥ -

Soliga torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
Trots att jag endast sovit 4 timmar efter nattjobb så känner jag mig pigg. Måste ha med solen att göra! :) Har ätit min lunch och suttit under filten på balkongen och druckit mitt kaffe. Såå härligt! :) En natt till och sen 5 dagars ledighet! :)
 
- ♥ -
 

Snyggelisnygg outfit

Kategori: Outfit

 
 
Denna outfit skulle jag gärna bära idag. Älskar jeansskjortan tillsammans med dessa svarta, vaxade jeans med dragkedjedetaljer toppat med en massa armband. Snyggt!
 
Allt kommer ifrån Gina Tricot.
 
- ♥ -
 

Klickat

Kategori: Shopping

 
 
 
Äntligen har jag klickat hem detta nagellack till min chanel-samling, nr 571 Fracas. Kände att jag behövde lite färg på naglarna nu! :)
 
- ♥♥♥ -
 

A Lovely Day

Kategori: Allmänt

 
Dagen har jag spenderat på stan med en god vän. Kikade i affärer och åt lunch ute. Nu ska jag sätta på ett avsnitt eller två av SATC och mysa ner i soffan tills hjärtat slutar jobbet sen är det dags för mig att jobba natten lång. Tur att det bara är två nätter sedan är jag ledig i några dagar!
 
Kram ♥
 

Kaffe, kaffe, kaffe!

Kategori: Allmänt

 
 
 Godmorgon onsdag!
Sitter här med dagens andra kopp kaffe och det känns som att det kommer att bli några till idag. Är så galet trött. Jag hoppas på att solen kommer att titta fram idag så jag förhoppningsvis blir piggare! :) Idag blir det nog en lunch på stan, presentshopping och hämta ut ett paket! :)
 
Tusen tack för de fina grattis-hälsningarna i inlägget innan! :) Ett mysigt år, som har gått i rasande fart, även om det känns som vi känt varann betydligt längre ;)
 
Ha en fin dag!
 
- ♥ -
 

Monday

Kategori: Allmänt

 
Fyndade denna jacka med kedjedetaljer.
 
Favvo-frulle: turkisk yoghurt med valnötter & flytande hunung, kanelte och knäckemacka :)
 
Vackraste tulpanerna :)
 
 

Godmorgon Måndag!
Igår firade jag och älsklingen 1 år :) så efter jobbet var vi på ytterligare en husvisning (älskar att gå på husvisningar, hihi), sedan åkte vi hem och fikade och efter det blev det middag och film! :)
 
Nu är det frulle som gäller och sedan jobb i eftermiddag!
 
Ha en fin måndag!
 
- ♥ -
 

Sweet Saturday

Kategori: Allmänt

 
 
Vilket skumt väder vi haft här idag. Ena stunden sol för att sedan slå om till värsta busvädret med snöblandat regn. Idag har jag jobbat hela dagen så nu är jag riktigt trött. Planer för kvällen är att äta smörgåstårta, ta ett avslappnande bad, kolla på Mellon - andra chansen och äta godis! ;) Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och slösurfa lite (ligger under filten i soffan med min laptop i knät). Mys! :)
 
Ha en fin efrtermiddag & kväll!
 
Kram ♥
 

Första Mars

Kategori: Allmänt

 
 
Då var det fredag igen! :) Lite skönt trots att jag jobbar hela helgen. Härligt att det är mars, vår i luften (även om det var busväder här idag med blåst och snöblandat regn när jag gick hem från jobbet) och mycket födelsedagar i min släkt! :)
 
Nu väntar jag på att älsklingen slutar jobbet så att vi kan äta middag och ha fredagsmys med godis och coca-cola! ;)
 
Hoppas ni får en mysig fredagskväll!
 
Kram ♥